Latest Obsession

bykiki-breakfast-6
bykiki-breakfast-7
bykiki-breakfast-3

 Sunnies from Lindex | Marble table from kasenberg

Hey sweethearts!

I’ve got a new breakfast addiction, avocado sandwich with egg, it’s so delicious!
I’m still a bit jet lagged  so I keep waking up around 5 am and then I force myself to sleep till like 6.30-7. I actually love being jet lagged when going back in time cause it’s so nice to wake up early and not being tired. Today I’m going to catch up with some work on the computer, have so much to do since I’ve been on vacation. I will also be making up for the bad update lately with three posts today too so stay tuned peeps!

//

Hej finingar! 

Har blivit galen i avocadomackor med ägg, så sjukt gott! 
Jag är fortfarande rätt så jet lagged så vaknar runt 5 på morgonen och sen tvingar jag mig själv att somna om till 630-7. Men jag har faktiskt ingenting emot att vara jet lagged när man reser tillbaka i tiden, älskar ju att vara morgonpigg så det passar mig alldeles utmärkt! 😉 Idag ska jag försöka ta ikapp med så mycket jobb som möjligt vid datorn, har en hel del att göra sen Thailand-resan och hittills har jag inte fått så mycket gjort sen jag kom hem eftersom Anton har behövt min hjälp. Men idag ska jag iallafall gottgöra den dåliga uppdatering som varit med 3 blogg-inlägg, så kika in igen senare vänner! puss

Love,

Kiki

 1. Hej, undrar fortfarande vart tunikan i inlägget ”days by the pool” är från? Tacksam för svar 🙂
  //Carro

  1. kiki skriver:

   Hej, jag har försökt att hitta vart jag köpt den någonstans men kan verkligen inte hitta sidan. Kommer jag på vart den är ifrån så hojtar jag direkt 🙂 kram

  1. kiki skriver:

   It is! Can’t wait to wake up and have it for breakfast lol xo

Comments are closed.

LOADING..