Island life

 Bikini from Cantik Swimwear

bykiki-travel-thailand-krabi-5
bykiki-travel-thailand-krabi-10
bykiki-travel-thailand-krabi-38
bykiki-travel-thailand-krabi-29

 Bikini from Cantik Swimwear

Today we’ve been boat’n around to different islands here in Thailand/krabi, it’s so beautiful, I can’t get enough of it! We’ve been snorkeling and just chilling at different beaches, it’s been such a great day… Until I got home and got the worse news from Anton, he got hit by a skate on his knee today at practice, they are so sharp it cut up his knee tendon, so now he needs to get surgery tonight, so I’m really sad I can’t be there for him. I’m gonna try to still enjoy the vacation cause I know he has his family and friends home taking care of him but right now it’s really frustrating to not be there..

//

Idag har vi åkt runt med båt till olika öar här i Thailand/Krabi, det är så vackert att man inte kan få nog! Vi har snorklat och bara njutit av kritvita stränder och klarblått vatten, har haft en galet bra dag… Tills vi kom tillbaka till hotellet och Anton kom med dåliga nyheter, han har fått halva senan i knät avskuret av en skridsko på morgonens träning, ja så vassa är dom! Så nu ska han opereras i kväll. Det är så frustrerande att man inte kan vara där för han nu, men jag ska försöka att njuta av semestern så mycket som möjligt eftersom det inte är mycket jag kan göra härifrån ändå, jag är så glad att han iallafall har sin familj och sina vänner där hemma ♥

Love,

Kiki

LOADING..