Kick it off

bykiki-nlyshoot2

 pic 1: Tights from here!  | Top from here!    pic 2: Tights from here! | Top from here! | Gloves from here!

bykiki-nlyshoot-1

 pic 1: Tights from here! | Top from here! | Hoodie from here!     pic 2: jacket from here! | Shorts tom here!

bykiki-nlyshoot

Pic 1: top from here! | Tights from here!    Pic 2: top from here!

bykiki-nelly-shoot

Hi babbbbes!

Here’s the pictures from my shoot with Nelly.com for my ”kick it off” campaign. It was so much fun working with the Nelly team, we really went all in with the colors. I mean, I even wore pink lipstick, that doesn’t happen very often at the gym 😉 My favorite look is the adidas bomber with the matching shorts I think, but I also love the aimn set that I already have and the Nike look on the second picture. Check out the full campaign here!

//

Hej finingar!!

Här är bilderna från plåtningen jag gjorde för Nelly.com för några veckor sedan. Det var så kul att få jobba med Nelly teamet, vi gick verkligen all in med färgerna. Jag menar, jag bar till och med knallrosa läppstift! 😉 Det händer ju inte allt för ofta på gymmet. haha. Min favorit-look är nog adidas settet med matchande jacka och shorts, men även de randiga träningskläderna från aimn som jag redan har men tok diggar också Nike-looken på andra bilden 🙂 Spana in hela kampanjen här!

 1. sofie skriver:

  Fina!

 2. Snygga!! Går ju att frossa i träningskläder huuur mycket som helst! 😀

 3. Anne skriver:

  Så snyggt

 4. Catia skriver:

  wooow! you look so great!

 5. Mari skriver:

  Snyggt 🙂

Comments are closed.

LOADING..