Repeat

bykiki-pancake-breakfast-5
bykiki-pancake-breakfast-3
bykiki-pancake-breakfast

 

Marble table from Kasenberg

Always when my girl Josefin is here we make nutella pancakes, not the healthiest but sure the best! 😉 At least we started the day with a workout, or I did, cause Josefin felt a bit sick so she helped me film instead! Which means that I now finally have material to make a lower body workout video for you! Yay! 🙂

//

Alltid när min fina Josefin är här så gör vi nutella pannkakor, inte det nyttigaste kanske men helt klart de godaste! 😉 Vi startade iallafall dagen med ett träningspass, eller jag gjorde för Josefin kände sig lite sjuk så hon hjälpte mig filma istället, vilket oftast inte resulterar till den bästa träningen. Men men, fick iallafall äntligen lite material att klippa ihop en ben/rum-träningsvideo till er! 🙂 Yay!

Love,

Kiki

LOADING..