Christmas Stars

bykiki-interior-christmas-3
bykiki-interior-christmas-15
bykiki-interior-christmas-11
bykiki-interior-christmas-10
bykiki-interior-christmas-9
bykiki-interior-christmas-8
bykiki-interior-christmas-4
bykiki-interior-christmas-2

The stars I ordered from house doctor never arrived and I got an email saying they where out of stock! 🙁 So I borrowed two stars from my mother in law, it was the exact same that I was gonna order so I still got to decor our window as I planned. How do you like it? I’m so christmasy nowadays, I have a tree AND two stars! 😉 Haha! So I think there’s a bit of a christmas spirit in here now 😉

//

Julstjärnorna som jag beställde från house doctor kom aldrig så fick jag ett mail där de stod att dom var slut i lagret! 🙁 Men som tur är så hade svärmor två stycken över som jag kunde låna så nu kunde jag ändå dekorera fönstret som jag hade tänkt. Gillar ni de? Jag är ju så julig nu för tiden, två stjärnor OCH en julgran! 😉 haha. Lite julkänsla tycker jag ändå att det är här hemma nu. 

Love,

Kiki

 1. Hi! I just commented on another photo but, I thought this might help make it clear which blanket I was talking about. It’s the same blanket that looks like it is knotted or has fluff circles on it. I would love to get it for my girlfriend if you know where you got it.

  Thanks, I’d really appreciated it you emailed or responded to this comment

  Thank you again,

  Ben Somers

 2. Valle skriver:

  Hej! Jag älskar din blogg och har följt dig ett bra tag nu. Jag hade bara tänkt fråga dig angående ditt hår och din hårfärg! Jag har en liknande hårfärg med en del gråa eller kallblonda slingor tillsammans med mitt rätt så mörkbruna naturliga hår. Hur tar du hand om färgen så att det gråa inte börjar skifta i grönt?

  Hej så länge!

 3. ISA skriver:

  ert hem alltså <3

 4. Sofie skriver:

  love these photos so much!

 5. Så ljust och fräscht, toppensnyggt!

Comments are closed.

LOADING..