Smoothie o’clock

bykiki-breakfast1
bykiki-breakfast

Hey fellows!

This morning when Anton went to practice me and Josefin made a smoothie bowl with berries and talked about some future business 😉  Today I’m flying to Borås for a shoot with Nelly but I’ll be back again tomorrow. But first I’ll get some work done and hang with J. Hope you have a good monday!

//

Hej vänner! 

När Anton gick upp och tränade i morse så gjorde jag och Josefin oss en varsin skål med smoothie och bär och satte oss i soffan och pratade om framtida planer 😉 Idag flyger jag till Borås för en plåtning med Nelly, kommer hem i morgon igen. Men först ska jag ta tag i lite jobb och umgås med J! Ha en fin måndag raringar! 

Love,

Kiki

 1. Bea skriver:

  Åh så gott! Vad är det i?

 2. Lise skriver:

  Herlig!

 3. ISA skriver:

  oh så gott. Bra mellis 😉 roligt med lite framtidspepp också 🙂

 4. Sanna skriver:

  Mums, ser jättegott ut!

Comments are closed.

LOADING..