Sunday Brunch

bykiki-bruch-3
bykiki-bruch-2
bykiki-bruch-9

Last night after the game we where a group of people that went out for dinner and drinks, had such a funny night! This morning me and Josefin went out and bought some fresh berries and bread and went back home and made a yummy brunch. She’s staying until tomorrow but tonight we’re just gonna lay low.

//

Igår efter matchen var vi ett stort gäng som drog ut och käkade middag och tog några glas, hade en galet rolig kväll med sjukt mycket skratt! I morse drog jag och Josefin ut och köpte en lite färska bär och färskt bröd sen gick vi hem och åt en galet god brunch. Josefin stannar tills i morgon men i kväll planerar vi bara på en myskväll hemma i soffan. 

Love,

Kiki

  1. Julia skriver:

    Gud vad gott det ser ut! Riktigt fint upplagt också!!

  2. Laura skriver:

    Hi! I think i should win because I am from lithuania and have never even heard of such drinks before! All these new products reach us so late and I have been in a lot of stress lately so it would be a perfect Christmas gift for me and also a great way to introduce something new to family and friends!

  3. Julia skriver:

    Var är porslinet och den fina brädan ifrån??

  4. Vad mysigt med en sån lyxfrukost!

Comments are closed.

LOADING..