Getting that christmas spirit

bykiki-interior-christmas1-6
bykiki-interior-christmas1-4
bykiki-interior-christmas1-3
bykiki-interior-christmas1-2
bykiki-interior-christmas1
bykiki-interior-christmas2
bykiki-interior-christmas4

Finally I’m getting that christmas spirit, now only the snow is missing. Turtle seam to enjoy the coziness of our new christmas tree, or maybe he’s just watching me thinking ”whata hell is this human doing” 😉 At least he’s cute, but he needs a haircut asap. How do you like our christmas tree? I’m not much for red and glitter (as you can see) so I kept it simple with only silver. Every year we use to only have a tree since I’m not the biggest fan of too much Christmas decorations, but this year I have actually ordered some stars to have in the window as well and I have also decorated our balcony. Maybe this christmas calendar have done this to me, I think I’m santa or something 😉 Speaking of the calendar, don’t forget to leave your email every time you are entering otherwise you can’t win.

However, I just got back from a nice lunch with Anton, Nick, Teresa and little Mila. Tomorrow Emilie is coming back to Sweden, she’s been home in Canada for three weeks so I’m going to pick her up at the airport, yay!

//

Äntligen så börjar det bli lite julstämning här i stugan 😉 Nu saknas bara snön. Turtle verkar tycka att det är mysigt med lite julstämning, eller så undrar han bara vad tusan jag håller på med 😉 Söt är han iallafall, men han skulle behöva klippas asap. Gillar ni vår nya gran vänner? Jag är inte så mycket för rött och glitter som ni kanske ser så jag kept it simple med endast silver och några transparenta kulor. Varje år har vi haft en gran men mycket mer än så har vi faktiskt inte pyntat eftersom jag inte är ett allt för stort fan av extremt julpynt. Men i år så har jag faktiskt beställt några julstjärnor som ska upp i fönstren och balkongen har jag också dekorerat. Kanske är det min julkalender som satt sina spår, man tror att man gått och blivit jultomten 😉 haha. På tal om julkalendern, ser att vissa av er glömmer att lämna er mail, kom ihåg att alltid lämna er mail för en chans att vinna. 

Hursomhelst, idag har jag betat av lite fotografering, tränat och varit på lunch med Nick, Anton, Teresa och lilla Mila, mys! I morgon kommer Emilie tillbaka till Sverige så då ska jag hämta henne på flygplatsen, wii! 

Love,

Kiki

 1. Åhl va fint, jag vill också ha min gran i en sådan julgransfot. Vart kommer den ifrån och hur får man granen till att stå i den?

 2. Magiskt fint! Ni har verkligen en drömmig lägenhet och du har ju så bra smak.

 3. Josie skriver:

  Beautiful tree, so chic and stylish! I can’t wait to go home to mine (although my mum is a colour fanatic so ours may not be as nicely and simply decorated as yours! Your dog is so cute, that photo with the lights in the background is beautiful!

  JosieVictoriaa // josievictoriaa.blogspot.co.uk // Lifestlye, Travel and Fashion

 4. Nora skriver:

  So lovely! I also decorated my room with some lights and christmas baubles. I think it’s something you really need to do to get a bit of that christmas feeling when there’s no snow outside…

 5. Så otroligt fint! Granen ser perfekt ut, behövs verkligen inget mer pynt =)

Comments are closed.

LOADING..