Kick Start

bykiki-puma-workout-test

Started my day with a good breakfast and some work, I’m wearing my new workout clothes from Puma that I got last week. I always get so motivated to go to the gym when I have new work our clothes haha. Soon I’m going to Gävle Eko Spa for a face treatment, I was so happy with the glow last time I went so I’m really pumped to go back! 🙂 After I’m going to bring my new workout clothes for a sweaty workout, I’m in a good flow with my training right now so it’s really fun to work out again. Well, I’ll talk to you later!
Oh and btw, I don’t wanna say too much but keep your eyes open in the christmas calendar, a similar kit might show up! 😉

//

Startade dagen med en god frukost och jobb, har på mig mina nya sköna träningskläder från Puma som jag fick hem förra veckan. Jag blir alltid så peppad att ta mig till gymmet för ett hårt pass när jag har något nytt att träna i, någon som håller med? Snart ska jag sticka till Gävle Eko Spa för en ansiktsbehandling, blev så nöjd med resultatet senast så ska bli så skönt att gå på en till behandling. Ansiktet fick verkligen så fin lyster 🙂 Efter behandlingen så tänkte jag ta med mina nya träningskläder på ett svettigt träningspass, jag har verkligen kommit in i ett bra flow med träningen igen, känns så kul! Ska försöka börja filma lite träning igen och kanske börja köra challengebykiki om ni skulle vilja de? 
Och hörrni, vill inte säga för mycket men håll ögongen öppna inför julkalendern som sätter igång i morgon, ett snarlika kit som ovan kanske dyker upp bakom någon av luckorna! 😉 Puss på er! 

Love,

Kiki

 

 1. Sarah skriver:

  Jag håller verkligen med dig angående det där med träningskläderna. 🙂 Man blir så oerhört peppad!

 2. Micke skriver:

  Anton får se till att ”kuka upp sig” nu 🙂

 3. Josie skriver:

  Lovely picture, I love your sports bra and the colour of your jacket looks really nice!

  JosieVictoriaa // josievictoriaa.blogspot.co.uk // Lifestlye, Travel and Fashion

 4. Josse skriver:

  Skulle vara så kul om du drog igång med challengebykiki igen! Behövs lite motivation i denna månad 🙂
  Måste dessutom passa på att tacka för all inspiration du ger mig varje dag, kan fastna på din blogg alldeles för länge på dagarna och bara scrolla igenom ditt arkiv. Inspiration till 100%!

 5. Mari skriver:

  Kul med julkalender =)

Comments are closed.

LOADING..