Fairmont Fit

IMG_5600
IMG_5606
janni-deler-faimont-boxDSC_2022
janni-deler-faimont-boxDSC_2015

 

Pic 3 & 4 borrowed from Janni

Usually when I travel I never have time to work out, or I don’t make myself time for it, I always priority other things first. But this time it felt so good to go back to Sweden after 3 days of good food, activities and ofc some sun! Above you can see two pictures from the boxing class we did, me and Janni gave it all but laughed so hard when we looked at each other and realized how silly our kicks and punches looked 😉 I need to work on my left swing 😉 At least my arms are really sore from doing it so I guess that’s a good sign. We also went out for a long morning walk and got to explore Monaco a bit more before we left, the weather that day was amazing! So after two good activates and a wonderful massage my body felt so good going home. So now with some new inspiration and motivation I’m heading to the gym to start my day.
Thanks to the beautiful fairmont monte carlo for having us these three days, it’s been a pleasure!

//

Oftast när jag är ute och reser så har jag inte tid att träna eller jag snarare tar mig inte tiden till det då jag oftast prioriterar annat. Men den här gången så kändes det så bra att åka tillbaka till Sverige efter tre dagar med god mat, fysiska aktiviterer och så klart lite solintag. Ovan kan ni se två bilder som jag lånat från Jannis blogg från boxningspasset vi hade, jag och Janni gav verkligen allt men skrattade så vi höll på att dö när vi tittade på varandra och insåg hur fjantiga sparkar och slag såg ut 😉 Måste öva lite på vänster-släggan tror jag 😉 Har iallafall träningsvärk i armarna sen passet så det är ju ett bra sing. Vi gick även ut på en lång morgonpromenad så vi fick hinna se lite mer av vackra Monaco, tur med vädret hade vi också 🙂 
Så efter två bra fysiska aktiviteter och en galet bra helkropps-massage så kändes det så bra i kroppen att komma hem. Så med massa ny inspiration och motivation så sticker jag till gymmet för att starta min dag.
Stort tack till Fairmont Monte Carlo för 3 härliga dagar i Monaco! 

Love,

Kiki

  1. Anne skriver:

    Härligt det låter!

Comments are closed.

LOADING..