A very green morning

IMG_4887
IMG_4885

Had a very green breakfast this morning. In the bowl I have mixed avocado, banana, ginger, kiwi, apple, lime juice and orange juice. Now when It’s so dark out all the time I think it’s really important to refill your body with lots of vitamins. Anton felt a bit sick this morning and took a day off from the practice, it doesn’t happen often that we get to eat a cozy breakfast together, specially not on a wednesday! 😉

I’m going to Monaco on Sunday for three days, I will tell you more about it later. It will be so nice to leave Sweden now when it’s so dark and cold, even thought it’s just for a couple of days. It’s alway nice to get some new material for the blog as well.

//

Till dagens frukost blev det herrans massa grönt. I skålen är det mixad avocado, banan, ingefära, kiwi, äpple, limesaft och apelsin juice. Nu i dessa mörka tider tycker jag att det är viktigt att fylla på med så mycket vitaminer som möjligt. Anton kände sig krasslig idag och hoppade dagens träning, det är inte ofta vi får äta en mysig frukost ihop en helt vanlig onsdag. Så det tog vi vara på. 

Jag åker förresten till Monaco på Söndag och blir borta i tre dagar, jag ska berätta mer om det närmare på och under resan 🙂 Men det ska bli skönt att lämna kalla och mörka Sverige även fast det bara handlar om några dagar. Nytt material till bloggen, ja tack! 

Love,

Kiki

  1. Hiii kiki, I love your blog, such an inspiration, but I’m still waiting for idk recipes (literally) idk:( videos, or the steps and ingredients bc I see this and I’m like omg looks delicious but you just give a really short talk about what is in the plate.
    Ps. Pleaaase have a youtube channel about all this.
    Ps2. Don’t take this wrong, I still love you! Xx

  2. Mari skriver:

    uscha då. krya på er!

Comments are closed.

LOADING..