Saturday start

IMG_4649
IMG_4646

Good Morning fellows!

I made a smoothie nice cream kinda breakfast today, I just mixed, half a banana, frozen strawberries, one boiled beet, some ice and a bit turkish yoghurt. Topped it with coconut flakes, banana and strawberries. So yummy! Now I’ll head to the gym for my first workout session in a while, it’s gonna be really nice, hopefully I won’t get too sore! 😉

//

God morgon vänner! 

Gjorde en smoothie/nice-cream frukost i morse, mixade en halv banan, frysta jordgubbar, en kokt rödbeta, lite is och turkisk yoghurt. Toppade med kokosflingor, banan och jordgubbar. SÅ gott! Den blev lite lösare än vanligt eftersom jag inte hade lika mycket frysta frukter i. Nu ska jag sticka och göra mitt första träningspass på ett tag, ska bli så skönt att komma tillbaka 🙂 

Love,

Kiki

  1. Såg magiskt gott ut!

  2. Regine skriver:

    Det ser fantastisk godt ut, nydelige bilder!! 🙂

Comments are closed.

LOADING..