Flower delivery

IMG_2402
IMG_2429-2
IMG_2480
IMG_2468-2
IMG_2452

When I came home today a box with fresh flowers from Eligobox stood outside my door, how sweet? Flowers really makes me so happy and this bouquet might be one of the most beautiful bouquets I’ve ever seen. They look perfect on our marble table from Kasenberg. But knowing me I will probably move them around thousands of times before they die. haha 😉 Now I need to take my lil pup for a walk before I’m heading to Teresas place for dinner and to watch the guys game. Hope you all are having a sweet tuesday.

//

När jag kom hem idag så möttes jag av en box med färska blommor från Eligobox utanför dörren, hur uppmuntrande? Blommor gör mig verkligen på så himla bra humör och denna bukett kan vara en av de finaste jag någonsin sett! Hemmet fick sig verkligen ett lyft, underbart! Tyckte färgerna passade perfekt på vårt marmorbord från Kasenberg också men känner jag mig själv rätt så kommer jag nog hinna flytta på dom 200 gånger innan dom dör! 😉 Nä nu ska jag ta vovven på en promenad i höstmörkret innan jag ska åka hem till Teresa för middag och se grabbarnas match. Hoppas ni alla har en fin tisdag! 🙂 Kram på er!

Love,

Kiki

  1. Where is your marble coffee table from?

  2. Vad svara Anton när jag sa så 🙂

  3. Åh, älskar att få blommor! 😀

  4. beautiful photos!!! and beautiful flowers too O:-)

  5. Linnea skriver:

    Men vad underbart! Fräscha blommor är ju svårt att slå 🙂

Comments are closed.

LOADING..