Home is where my heart is

IMG_4755-2
IMG_4704-2
IMG_4345
IMG_6234
IMG_6733
IMG_6787

Happy friday darlings!

Sharing some of my latest interior from our home. I’m constantly moving around things cause I love changes and I always come up with new ideas I wanna do. The marble table is from Kasenberg, rug from Granit, espresso machine from kaffemaskiner.se, Daimond chair from Voga.com, grey and pink sheets from zebra collection, white sheets from beach house.

Tonight all the girls on the team (the guys team) are going out for dinner. I have made a reservation at the popular restaurant Matildas in Gävle, we’re going to be about 20 girls so I’m really excited for a fun girls night out with good food. 😛 But first I’m going to meet up with my sister and brother for lunch in the city. My brother is home from Norway for the weekend and I haven’t seen him in soo long so I can’t wait! 🙂 Have a great friday everyone!

Delar med mig av lite inredning från vårt hem den senaste tiden. Jag är mästare på att flytta runt grejer och göra om i hemmet men jag älskar verkligen förändringar, får alltid nya idéer jag vill förverkliga. Soffbordet hittar ni hos Kasenberg, mattan är från granit, espresso maskingen från kaffemaskiner.se, kökbordet är från ORdesign, Bertioa stolen är en kopia och kommer från Voga.com, de gråa och rosa lakanen finns hos zebracollection och de vita är från beach house. 

Ikväll ska alla tjejer från laget (grabbarnas lag) ut och käka ihop. Jag har bokat bord på den populära restaurangen Matildas i Gävle. Vi kommer bli runt 20 tjejer så är riktigt pepp på en rolig tjejkväll med god mat 😛 Men först så ska jag träffa brorsan och syrran på en lunch i stan. Min storebror är hemma från Norge över helgen och jag har inte träffat han på länge så det ska bli rikligt kul att få hänga lite. Ha en fin fredag allihopa! 

Love,

Kiki

 1. Emelie skriver:

  Vart har ni köpt köksbordet?! Skulle verkligen uppskatta svar 🙂

 2. vart kommer marmorbrickan du har i köket ifrån? Så himla perfekt! De jag har hittat är så himla stora..

  1. kiki skriver:

   Tack! 🙂 Den är n åhlens. Kram

 3. Jess skriver:

  Where is your diningtable from? Love that rough wood!

 4. Janey skriver:

  Love the house. I love how all the withe makes it looks so bright. Wish my house looked like that.

 5. Sofie skriver:

  Åh, vad fint ni har det! Jag älskade dock betongbordet ni hade vid soffan nyss, vad hände med det? Jag dricker inte ens kaffe men vill typ ha er snygga espressomaskin bara för att den är så tjusig, haha. Och förresten, var hittar du alla böcker? Chanel, Kate Moss osv? Finns de i vanliga bokhandlar? Himla fin detalj. :}

Comments are closed.

LOADING..