Healthy me might not be a healthy you

IMG_8860
IMG_8901

Workout gear from here!

I know I’ve been bringing up this subject several times before, but it’s one thing I really think we should be more aware of in life and focus less on.
Sometimes I get the question what my weight is, the reason why I don’t wanna answer those kind of questions is because I really don’t think we should compare our weight with each other. Ofc it might be good to weight yourself sometimes, but I think we should be aware of how different our bodies are and that you never can try to reach someone else’s weight. The only one you should compare yourself with is you. Set up goals, be inspired and motivated by others etc, but never try to reach someone else’s weight. Because maybe that persons healthy weight won’t be healthy for you. So fellows, focus more on your own health and your own goals 🙂

Jag vet att jag tagit upp det här ämnet ett antal gånger tidigare, men det är något jag tycker är otroligt viktigt och som jag tycker att vi ska bli mer medvetna om. 
Jag har massvis med unga tjejer som följer min blogg och instagram dagligen, rätt så ofta får jag frågan hur mycket jag väger. Anledningen till att jag aldrig svarar på dessa frågor är för att jag inte tycker att vi ska jämföra vår vikt med andra. Självklart kan det vara bra att väga sig ibland (jag äger dock inte ens en våg), men jag tycker verkligen att vi ska vara medvetna om hur olika våra kroppar är och att man aldrig kan sträva efter någon annans vikt. Den enda personen du ska jämföra dig själv med är du. Ha målsättningar, bli motiverad och inspirerad av andra, men försök inte sträva efter att se ut som någon annan eller nå samma vikt som någon annan. För den personens vikt kanske är sund för just hen men kanske inte alls är sund för just dig. Så vänner, kom ihåg att fokusera mer på min egen hälsa och dina egna målsättningar! 🙂 

Love,

Kiki

 1. Carly skriver:

  Love this top! I’m about to order it! How is the sizing? Do they run big or small?

  1. kiki skriver:

   Thank you! I would say they run a bit small. Mine was pretty tight to get on which I usually never have problems with 🙂 xx

 2. Susanna skriver:

  i always wanted to ask you which camera do you use to make your photos? 🙂 they are amazing !

  1. kiki skriver:

   Thanks girl! 🙂 I use a canon eos 6d! 🙂 X

 3. Gymgo skriver:

  Great little article, i completely agree, weight is personal and shouldn’t be a focus of peoples thoughts. SO many people are so different. I am 34 year old male and always weigh 65kg…never go up nor down, no matter how hard i train. I know this is a subject my members at http://www.gymgo.se talk about a lot but not sure how to tackle it

 4. Bojana skriver:

  Otroligt duktiga ord och meningar!

Comments are closed.

LOADING..