Kitchen Details

IMG_6287
IMG_6310
IMG_6342-2
IMG_6263

A new marble tray have moved in to the kitchen. I wanted to have a fresh spice on it to add some color but I couldn’t find a pot small enough so I took this cute little zinc jar instead, I think it turned out even cuter? Don’t you agree? Well, now I’ll lid some candles and make a hot soup for dinner this fallish sunday. Hope you all are having a good day!

En ny marmorbricka har fått flytta in i köket, ville ha en färsk krydda stå på den tillsammans med de andra kryddorna men hittade ingen kruka som var liten nog att få plats på brickan så då tog jag en liten zinkburk och planterade den i, tyckte det dessutom blev mycket bättre så 🙂 Håller ni med? Nu ska jag tända lite ljus och koka ihop en matig och varm soppa denna höstliga söndag. Hoppas ni alla har en mysig dag! 

Love,

Kiki

 

 

LOADING..