Healthiness brings happiness

IMG_5173
IMG_5187
Exercise and health have always been close to my heart and a big interests of mine. Since I quit playing soccer a few years ago I have always maintained my own training and health. Of course I have periods in life when I don’t work out at all or just once in a while. Even I have periods where exercising and healthy eating is just so hard. I have always been eating what I want, and been working out when I want. I’m a very happy eater but I’m also a really picky eater, I eat almost everything but I’m very careful with where my ingredients come from, especially my protein, if I find something in my food or meat I loose my appetite right away. Therefore, I’m not a big fan of fast food (except pizza), the worst thing I know is max and Mcdonalds or any other hamburger chain.

My biggest motivation to work out have always been that I feel happier and get better routines in life. My body shape doesn’t changes that much, I have always been genetically small and toned but if I stop working out I’d probably lose weight. So for me, my main motivation always have been to feel good and since I started blogging about fitness you’ve been a really great inspiration to me, that I can inspire and motivate people to a healthier lifestyle is so inspiring to me, it keeps me motivated in my hardest periods.

För mig har träning och hälsa alltid legat mig varmt om hjärtat och varit ett stort intresse. Sen jag slutade på fotboll för några år sedan så har jag alltid underhållit min egen träning med löpning och gym. Självklart har jag perioder då jag inte tränar alls eller bara tar mig iväg någon gång ibland. Även jag har perioder där träning och sunt ätande bara är en stor motgång. Jag kan inte påstå att jag någonsin varit av det extrema laget, jag har alltid ätit det jag känt för och tränat när jag känner för de. Jag är otroligt matglad men också galet petig i maten, jag äter nästan allt men jag är väldigt noga med vart mina råvaror kommer ifrån, speciellt proteinet, hittar jag något skumt i maten tappar jag direkt aptiten. Därför har jag väldigt svårt för snabbmat (förutom pizza), de värsta jag vet är max och mc donalds eller någon annan hambuger-kedja. 

Min största motivation till träningen har alltid varit att jag mår bättre och håller bättre rutiner när jag tränar. Inte för att min kropp förändras sådär super mycket, jag har alltid varit genetiskt smal och liten i kroppen, jag blir snarare mindre och går ner i vikt när jag slutar träna. Så för mig har min största motivation varit att må bra och sen jag började blogga/instagramma om träning så har ni varit en grymt stor inspiration för mig, att jag kan inspirera och motivera andra till ett sundare liv gör mig så galet motiverad och inspirerad. Så ni ska bara veta vilken stor motivation och inspiration ni är för mig och hur mycket ni även hjälper mig till en sundare livsstil.

Love,

Kiki

 

  1. Bortsett fra mine nærmeste er du en av de som motiverer meg å presse grensene, og å bli bedre versjon av meg selv en den jeg var i går. Hvis du kommer til Oslo en gang hadde jeg vært veldig glad hvis jeg kunne møte deg. 🙂
    Håper du har en riktig God Jul!

  2. Hello Kiki, i´m from Mexico and I love your posts, they help me a lot to stay motivated and keep on doing excercise and eating healthy and clean, I would like to know if you have any type of diet or eating plan that you can give me so I can get better at eating healthy?

    Greetings from Mexico!

  3. Du är verkligen en stor inspirationskälla! Allt från inredning, outfits och träning. Det du gjort hittills är guldvärt, fortsätt så! 🙂

  4. Sandra skriver:

    Beautiful Girl!! <3 love from Germany!

Comments are closed.

LOADING..