Believe you can and you are half way there

IMG_9797
IMG_9799

Pants from Aimn | top from Nike

Hi babes!

Had an amazing night last night, it was so nice to see our friends Bill and Sam again, hopefully it won’t take too ling until next time.. Now I’m going to head to the gym to work my lower body, I’m gonna try a new lower body routine and if I love it I’ll share it with you next week or so. I’m really excited! Talk soon!

Hej vänner! 

Hade en super trevlig kväll igår, de var så mysigt att få träffa Bill och Sam igen, hoppas det inte dröjer allt för länge innan nästa gång.. 
Nu ska jag sticka till gymmet en sväng för att köra lite underkropp, tänkte prova lite nya ben och rump-övningar och om jag gillar dom så tänkte jag att jag kunde dela med mig av dom i en träningsvideo nästa vecka eller nått. Vi hörs senare! 

Love,

Kiki

 

  1. Venna skriver:

    Hej! Jag har följt din blogg ett tag och måste bara säga att du tar så galet fina bilder, stor inspiration 🙂 kram

  2. Liz skriver:

    You look great, my biggest inspiration

  3. ISA skriver:

    rubriken är så jävla rätt! 😀 hoppas du får en grym vecka!

Comments are closed.

LOADING..