Small changes can make big difference

IMG_2133
IMG_2121
IMG_2125
IMG_2139
IMG_2116

Yesterday I got two new posters from fotografiska that I ordered last week. I’ve been wanting them for too long now and I have no idea why I haven’t bought them earlier when they cost like nothing and are stunning! I think it’s really nice to have a bunch to change photos on the walls sometimes. I mean, who doesn’t love a change? – I do! I think I will replace the urn and the paper bag with the Bertoia inspired diamond chair for a while as well. It looked better that way, at least for now.

Igår fick jag hem två nya posters som jag beställt från fotografiska för 130 pix! Hur snygga? Jag har spanat på dessa en alldeles för lång tid nu men har inte slagit till då jag redan haft bilder i ramarna. Men eftersom dessa är så pass billiga så är det kul att ha lite att variera med. Den lilla och billiga skillnaden gör ju så stor förändring, och vem älskar inte förändringar? Jag tror att urnan och papperspåsen med olivträdet ska få flytta någon annanstans ett tag så ska diamond bertoia inspirerande stolen få stå där ett tag istället, blev cleanare så tycker jag 🙂 

Love,

Kiki

LOADING..