New week, new opportunities

IMG_1005
IMG_1008

Tights from Spanx | Top from Soc

Hej på er!

Ny vecka, nya tag och ny challenge väntar! Hoppas förra veckans utmaning var rolig och att underkroppen fick jobba ordentligt! 🙂 Personligen så är förra veckans utmaning min stora favorit, jag älskar att efter en promenad eller en löptur köra ett pass med endast kroppsvikten för att ge rumpan lite extra att jobba på.

Hursomhelst, syrran ska hjälpa mig filma lite i eftermiddag så jag har inte riktigt bestämt vilka övningar som blir veckans utmaning. Har ni förslag på något speciellt ni skulle vilja köra en vecka så är alla tips och förslag varmt välkomna 🙂 Ha en fin dag raringar!

Hi you! 

New week, new power and a new challenge it waiting. I hope you appreciated last weeks challenge and that your hump got to work a little extra! 😉 Personally last weeks challenge is my favorite of them all, I like to do those exercises right after a long walk or a run just with my own body weight. 

However, my sister will help me shoot the video today. I haven’t quite decide what exercises yet but I’ll figure something fun out for later. If you have any good ideas of what you wanna do one week, all tips are very welcome! 🙂 Talk soon guys!

Love,

Kiki

  1. Alla bilder på din blogg är så himla fina!

  2. Eira skriver:

    Kristin, din blogg är så otroligt inspirerande!! Skulle gärna köra ett magpass med relativt enkla övningar med endast kroppsvikt men som bränner mycket ^^ Kramar

  3. Linn skriver:

    En riktigt tuff fatblaster, tabata elr superset stuk 🙂 Tack för fina bilder och en inspirerande blogg, följt dig i 1,5år nu fina människa ♡

  4. Det skulle vara roligt med antingen en utmaning för ryggmusklerna eller pulsbaserad styrketräning för hela kroppen 🙂

Comments are closed.

LOADING..