challengebykiki

Hej darlings!

Här har vi veckans utmaning. Ni kan alltså göra dessa övningar precis vart ni vill, så no excuses! 😉 Vill ni lägga på vikt är det fritt fram, jag kommer att köra med en 10 kilos vikt när jag är på gymmet. Jag vill att vi denna vecka ska köra detta pass 3 gånger!

Kör hårt och glöm inte dela med #challengebykiki på instagram.

Hey darlings! 

Here’s this weeks challenge, so these exercises you can do wherever you prefer, at the gym, at home, outside so no excuses! 😉 If you wanna add a weight feel free, I’m going to use a 10 kg weight when I’m at the gym. Anyways, I want us to repeat this workout routine 3 times this week!

Let’s do this and don’t forget to share your workout with the #challengebykiki tag on instagram.

Love,

Kiki

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..