Ice Cold

IMG_8009-3
IMG_8064
IMG_8056

 

Hej på er!

Har helt glömt bort denna iskaffe som jag gjorde jämt förra sommaren, kanske för att en varm latte på morgonen inte har suttit helt fel kyliga vintermorgnar.

Igår var jag iväg och körde ett stenhårt benpass med syrran, så skönt! Har fått in sjukt bra träningsrutin just nu, iallafall på gymmet, har kommit av mig lite med löpningen men tack vare min utmaning denna vecka så ska vi nog få ordning på löpningen igen. Jag kommer att springa 1,5 mil denna vecka, med start på 8 km idag 🙂

Hi you! 

Have totally forgot about this yummy ice coffee I use to do all the time. Maybe because it’s been sweet with a hot latte this winter mornings. 

Yesterday I worked my lower body with my sister, have got such a great routine at the gym right now, at least with lifting. I haven’t been running as much as I use to but thanks to my challenge this week I feel like I’ll be back on it soon. I’m going to run 15 km this week and I’m going to start with 8 km today. 

Love,

Kiki

 

LOADING..