#challengebykiki

If you can’t see this video click here!

Nu så är semestern över och träningen i full gång igen! 😉

Som sagt så har jag gjort en video denna gång så att det blir enklare att förstå övningarna (tycker iallafall jag), skriv gärna vad ni föredrar bäst, video eller text?

Obs! Antalet repetitioner ovan är alltså bara tips, ni väljer som vanligt hur ni vill sätta ihop det men målet ska vara att göra totalsiffran innan nästa måndag, de grejar vi, eller hur!? 🙂

Glöm inte att dela med er av utmaningen via taggen #challengebykiki så att vi kan peppa varandra.

Well, the vacation is over so I’m back on track! 😉 

As I said I made a video for today’s #challengebykiki so that it would be easier to understand the exercises (at least I think so), but feel free to comment what you prefer the best, video or the text posts? 

Remember that the amount of repetitions in the video is just a recommendation, you can still do as many as you want but the goal should be to do the total amount before next monday! We can do that, right?! I’m so excited!!

Don’t forget to share your workout with the #challengebykiki tag on instagram! 

Love,

Kiki

 1. Nora skriver:

  Gjorde dette på fredag og er fortsatt støl i kroppen, spesielt rumpa! Kjempe bra økt med mange øvelser jeg ikke hadde gjort før som traff områder jeg ikke vanligvis får til å trene. Skal definitivt gjentaes! Gleder meg til neste #challengebykiki!

 2. natali skriver:

  Mer video, för mig är fet mycket enklare att förstå då jag har så svårt för all tränings namn och uttryck, så jag uppskattade detta jätte mycket!

 3. Lovisa skriver:

  Gärna båda!! Alltså att du skriver i själva inlägget vilka övningar och hur många och även visar övningarna i videon! Så kan man läsa igenom övningarna först, och förstår man alla övningarna behöver man inte se videon 🙂 Om man inte förstår övningarna så kollar man på videon. Hade underlättat!
  Men däremot bra video, tack!

 4. Emsan skriver:

  Grymt bra upplägg med videon! Tack 🙂

 5. Ulrica skriver:

  Ja precis,jag tyckte det gick lite fort! Jag tänkte att det vore bra med en bild i videon eller en text i inlägget där alla övningar och antalet repetitioner står uppradade,så man har allt på ett och samma ställe 🙂 Kramkram 🙂

Comments are closed.

LOADING..