#challengebykiki

IMG_0099

Ny vecka och ny utmaning väntar! Eftersom vi redan hunnit med kondition och core så tänkte jag att vi kör en vecka med lite extra fokus på rumpa och ben 🙂 Denna vecka kör vi endast en level men du väljer själv vikt eller om du bara vill köra med din kroppsvikt.  Så, denna vecka vill jag att vi:

Utmaning: Ska göra totalt 90 stycken squathopp, 90 stycken utfallssteg med uppåtkick (gå ner som i ett utfall och när du trycker upp det främre benet sparkar du det bakre benet rakt uppåt, 90 stycken breda squat (stå brett med benen med tårna petande utåt) och 90 stycken bakåtsparkar (börja stående på alla fyra, händer och fötter, kör ett ben i taget, dra knäet mot bröstet och sparka bakåt och uppåt.) Ni kan alltså dela upp detta hur ni vill, jag kommer nog att köra 10×3 reps på 3 träningspass. Kör hårt och glöm inte att hålla mig uppdaterad på instagram med taggen #challengebykiki. Vill ni inte dela med er av träning på nätet så släng gärna in en kommentar här. Nu kör vi!

New week and a new challenge is waiting! Since we already done cardio and core I though we could focus on the lower body this week. So this week there will only be one level but you can decide how much weight you want to put on or if you use your body wight that’s more than fine too! So this week I want us to:

Challenge: Do a total of 90 squat jumps, 90 lunges with back kicks (do a normal lunge and when you push your front leg up you kick the leg behind straight up and repeat), 90 wide squat (stand wide with your legs and with your toes pointed out and go down like a ”normal” squat), 90 backkicks (stand on all four, hands and knees on the back and press your knee towards your chest and kick it backwards and up). Add as much weight and divide your workout as you want, I’ll do 10 reps 3 sets on 3 workout sessions this week. Let’s do this! Also remember to share your workout on instagram with the #challengebykiki tag so I can track your workout. If you do not like to share your workout on instagram feel free to leave a comment on my blog 🙂 Wot Wot, let’s work hard! 

Love,

Kiki

  1. Åh vad kul, detta ska jag absolut vara med på 😀

    Jag vill även tipsa om en tävling jag har på min blogg just nu i samarbete med NIKE där du kan vinna ett par NIKE FREE iD som du själv får designa.

    Var gärna med och tävla, regler finns på bloggen:)

    KRAM BELLS

Comments are closed.

LOADING..