Webshop Favorites

kollag-vår

1. Here! 2. Here! 3. Here! 4. Here! 5. Here! 6. Here! 7. Here! 8. Here!

Blev en liten beställning på Nelly idag. Såg nämligen att dom fått in calvin klein settet i grått, så var bara tvungen att haffa de innan dom skulle ta slut. Så tyckte jag att jag lika gärna kunde slänga ner lite annat i varukorgen i samma veva! 😉 Så köpte även den vita off shoulder toppen, dessa skor och den vita baddräkten (nummer 3). Var sååå sugen på de svarta knähöga stövlarna också men de får vänta.. Hoppas jag inte ångrar mig bara!

Placed a little order at Nelly today. They just got the grey calvin klein set in store so I just had to buy it! And then I took the opportunity to buy the chunky heels that I wanted, the white bathing suit (numer 5) and the white off shoulder top (numer 8)

Love,

Kiki

 1. erica skriver:

  älskar jeansen! :} länken funkar dock inte för mig, kan du posta den i en kommentar? :}

  1. kiki skriver:

   Den ska funka, jag provade precis 🙂 kram

 2. Vilken modell har du på dina calvins? På bilderna du visat har du haft de över naveln, men jag har bara sätt de korta varianterna. Kram!

  1. kiki skriver:

   Har köpt ett par i grabbmodell för att få dom höga ☺️ kram

Comments are closed.

LOADING..