Bertoia Diamond Chair

breakfst
IMG_0833

 

God morgon på er!

Fick hem vår nya Bertoia inspirerade diamond stol igår som nu skymtar på översta bilden, kärlek till en möbel säger jag bara! Invigde den idag med frukost och bloggning vid köksbordet. Den kommer bli så snygg att styla vardagsrummet med eller kontoret i framtiden. Hursomhelst, till frukost i morse åt jag kvarg med jordgubbar och banan, en finncrisp och en latte. Nu ska jag ta tag i lite jobb sen sticka till gymmet. Åker till Norge i natt och blir där över helgen för att åka lite bräda.

Good morning sweethearts! 

Got this Bretoia Inspired diamond chair yesterday that you can hint in the picture above, i’m in love! It will look great in our livingroom or in our future office. Anyways, for breakfast today I had quark with berries, crispy bread and a latte. Perfect morning with work. Now I’m going to catch up on some work and then I’ll head to the gym. Going to Norway tonight to go snowboarding with weekend. 

Love,

Kiki

  1. ISA skriver:

    åh är det färska gubbar!? <3

Comments are closed.

LOADING..