Sale favorites

kollag-sprinwanties

1. Here! 2. Here! 3. Here! 4. Here! 5. Here! (50% off) 6. Here! 7. Here! 8. Here! 9. Here! 10. Here! 11. Here! 12. Here! (only 199kr) 13. Here! 14. Here! 15. Here!

Det kryllar av härlig rea på nätet just nu och ovan ser ni några av mina rea-favoriter. Jag kommer nog att klicka hem den kornblåa tröjan (nummer 14), men funderar även om jag ska passa på medan Boozt har sån grym rea och kanske klicka hem nummer 3,4 och 8 också. Det kryllar av vårkänslor i kroppen så shoppingsuget är enormt. Hursomhelst, klockan 13 ska jag möta upp en tjejkompis som jag inte träffat på jätte länge för en lunch sen ska jag ut och gå med Ida i det härliga vädret (härligt för att vara februari).

Internet is full of great sale right now and above you can see some of my sale favorites. I think I might going to buy the blue knit (number 14), but since boozt have such great deal right now I might also buy number 3,4 and 8. It’s almost spring and I need to update my closet!;) Anyways, at 1 o’clock I’m going to meet a friend which I haven’t seen in a very long time since she doesn’t live here any more and later I’m going to meet up Ida for a long walk. Talk later fellows! 

Love,

Kiki

LOADING..