Sunday Brunch

IMG_0109
IMG_0151
IMG_0107

 

Brunch med kärleken denna soliga söndag.

Igår mötte jag upp tjejerna för nått glas vin ute, Anna var hemma över helgen så då får man passa på att catcha upp eftersom man inte ses så ofta. Sjukt trevlig kväll iallafall. Nu ska vi försöka ta vara på dagen på ett eller annat sätt, vad det innebär vet jag inte än. Ha en fin söndag mina vänner!

Brunch with my love this sunny sunday. 

Yesterday I met up the girls for a glass of wine, my friend Anna has been in town for the weekend so we had a lot to catch up on. Great night with great company! Now we will enjoy the day in some way, it’s almost spring feelings outside. Talk later darlings!

Love,

Kiki

 1. Såg enormt gott ut, och SÅ fina bilder!

 2. maria skriver:

  Meeen va gott!!

 3. Ser så smarrigt ut! 🙂

 4. ISA skriver:

  underbara bilder, as always! <3

 5. Darja skriver:

  Your food posts always look sooo delicious!! <3 Love from Germany 🙂

Comments are closed.

LOADING..