Friday Breakfast

breakfast
IMG_9976

 

God morgon härliga fredag!

Hittade en sjukt söt stekpanna hos mamma häromdagen, har velat haft en liten gjutjärnspanna länge men inte hittat någon som ser sådär ”gammal” ut. Även tulpanerna som skymtar fram fick jag av min kära mor på alla hjärtans dag. Idag ska jag ut och fota dagens, luncha med tjejerna och sen blir det kolla grabbarnas match med härligt sällskap. Förresten darlings, nu har jag gjort min egna Facebook-sida så gå in och gilla för mer updates! 😀

Good morning lovely friday! 

I found this super cute pan at my mom’s place the other day, I’ve been wanting one for a long time but it’s hard to find one that has that old charm. Anyways, today I’m going to shoot today’s look, grab a lunch with the girls and then watch the guys game with great company. Also babes, now I have my own Facebook-page so like my page for more updates! 😀

Love,

Kiki

  1. Pauline skriver:

    How do you make These Pictures from above?

  2. ISA skriver:

    åh alltid så fina detaljer också!

Comments are closed.

LOADING..