Happy feet

spring-shoes1

 

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here  9. Here 10. Here 11. Here 12. Here 13. Here 14. Here 15. Here 16. Here

Snart så kan man börja bära lite roligare skor igen! Jag ska nog klicka hem ett par av nummer 1 eller 2 tänkte jag, sen är jag lite sugen på nummer 5 eller 6 också, ett par Adidas sneakers hade inte suttit helt fel heller för den delen, eller ett par Timberlands som jag tycker funkar lika bra på sommaren som vintern, bär dom med ett par snygga jeans shorts bara, ett par ljusa knähöga stövlar står också högt upp på listan. Vår Nu tack! Och till er som tar studenten ett tips är att vara ute i god tid och beställ sköna klackar  som t.ex 1,2,3,7 och 16 skulle jag varmt rekommendera! 🙂 Nu blir det middag med hjärtat! Later fellows!

 ♥

Picked out some favorite footwear for spring/summer today. I might buy number 1 or 2, have a pair of chunky heels already but I wore them so much last summer which you can tell when you see them;) I also would love a pair of Adidas superstar sneakers, but I also think the Timberlands will be really popular in the summer, just rock them with a pair of vintage jeans shorts and a cool t-shirt. I’m really in love with number 5 or 15 too so I might get a pair of those and number 1 or 2. Gotta love shoes!;) 

Love,

Kiki

  1. ISA skriver:

    Love it! vill ha nya skor NU.

Comments are closed.

LOADING..