crossroad

Photos by Manyooos 
Coat from Chicy, here | Watch from Vincent voltaire, here | Jeans from cheap monday | Boots from Choies | Shirt stolen from boyfriend 😉 | Bag from Louis vuitton 

Hej raringar! 
Här har ni bilderna jag fotade av igår i nya favoritkappan, den är dock lite mörkare irl. Ni ser även hur håret blev när jag var och färgade hos popcorner tidigare i veckan. Ville inte ha en extram färänding men ville ändå ljusa upp de lite grann, blev helnöjd! Bättre bilder kommer 🙂 
Hey babes! 
Here’s some photos we shot yesterday, I’m in love with my new camel coat from Chicy (It’s a bit darker in real life though). You can also maybe see a little change on my hair? I didn’t wanted a huge change but I wanted to light it up a little for my upcoming trips. I’m really satisfied with the result. Will show you better pictures another day. 
Love,
Kiki
  1. Hej! Denna kappan är så fin! Vartifrån har du beställt / köpt den? På chicy verkar den inte finnas kvar..

    Hittade din blogg igår, bara helt underbara bilder och stil! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..