Wednesday lunch

Mötte upp min käraste Stina för lunch på Java och en liten kik på stan idag. Fick faktiskt med mig ett reafynd hem också som ni ska få se senare. Nu ska redigera lite outfit-bilder som ni ska få senare idag. Jag ska möta upp ett gäng tjejer för middag på söderhjelmska. Bästa Sam har kommit tillbaka till Sverige igen så ska äntligen få träffa henne. Vi träffades för första gången för 4 år sen i USA när jag bodde där och nu bor hon i min lilla stad, världen är bra liten ändå! 🙂 
Met up my dear Stina for lunch at Java and a little peek downtown today. Now I’ll edit some outfit pictures that you’ll get later today while I’m going to meet up with my girls for dinner at söderhjelmska. My dearest Sam is back in Sweden again so I will finally get to see her pretty face again. We met for the first time for about 4 years ago in the U.S. when I lived there and now she lives in my small town, isn’t the world too small sometimes?
love,
Kiki 
  1. Det ser gott ut!

  2. skriver:

    finna bilder

Comments are closed.

LOADING..