Hej darlings! Bjuder på lite random bilder från idag. Fick bland annat hem denna supersnygga korg idag som jag pratade om vid ett tidigare tillfälle. Den kommer helt klart att användas flitigt i de flesta rummen/- på utflykterna etc. Fick även hem nya lakan från favorit-märket beach house idag. Dom må vara en aning dyrare men man får verkligen valuta för pengarna. Nu ska jag lägga mig på spikmattan en stund innan jag drar ut på en löptur. Må så gott mina vänner! 🙂 
Hi darlings! Giving you some random pictures from today. Got this pretty basket delivered today which I was talking about earlier. I have a feeling it will be used a lot. I also got some new sheets from my favorite brand beach house today. They might are a little bit expensive but it’s sooo worth the smooth and comfy feeling! Now I’ll chill for a moment before I’ll head out for a run.
Love,
kiki 
  1. Elin skriver:

    Underbara bilder!

  2. Vart är den fina korgen från? 🙂

Comments are closed.

LOADING..