Core

Hej på er! Sent igår kväll stack jag ut på en löptur i det fortfarande varma vädret, det är alldles för vamt för att spinga på dagarna nu så man får passa på när man har lite extra energi över på kvällarna. Nu ska jag alldeles strax ta med mig pilatesbollen ut för att köra ett svettigt core-pass i solen ! 🙂 VI hörs senare! 
Hey you guys! Yesterday I went out for a late night run in the still really hot weather. It’s impossible to run during the day in this heat so I’m trying to get it done later in the evenling when the weather is a little bit better. Now I’m getting ready for an outdoor core workout. Let’s sweat! 
Love,
Kiki 
 1. Mía skriver:

  Hi ! I would like to know what aré your measures?

 2. Bra jobbat!

 3. Kajsa skriver:

  Bra jobbat, hur får du så snygg kropp?

 4. Bella skriver:

  Hej, jag undrar vad du jobbar med då du inte har semester.
  Tack för en bra blogg.

Comments are closed.

LOADING..