I can’t stop myself from dreaming ♥

 
Hej på er! Tog en liten paus ifrån bloggen igår för att hämta nya krafter och finna lite ny inspiration. Vill inte att bloggen ska bli randig men samtidigt så är det så himla svårt att hitta på något ni inte sett förut. Har förmodligen vänt och vridigt på varje kvadratmeter i hemmet och större blir ju inte lägenheten för de.  Men de känns ändå som att jag faktiskt lyckades finna lite ny inspiration, jag hoppas de iallafall. Har ni något tips på vad jag skulle kunna blogga om för kul så feel free att lämna en kommentar! 🙂 Vi hörs senare darlings! 
 Hello there! Took a little break from the blog yesterday to pick up some new inspiration. I do not want the blog to be same same, but it’s very difficult to find something you haven’t seen before. I have probably moved around on every square of our home and it still doesn’t getting any bigger. But it actually feels like I managed to find some new inspiration, I at least hope so. Do you have any tips on what I could blog about feel free to leave a comment! 🙂 Talk to you later, darlings!
Love,
Kiki 
 1. Tess skriver:

  Det ser grymt härligt ut! Superfina bilder! 😀 Kram

 2. Emilia skriver:

  Vilka fina bilder! Ser härligt ut 🙂

 3. Sabina skriver:

  Jättefint!

 4. Anna skriver:

  I wish for more training/food posts and recipes/days foodintake/health posts 🙂

 5. Anne skriver:

  Det låter jättebra! Din blogg är jättebra och ger härlig inspiration!

Comments are closed.

LOADING..