That Paper Bag

God morgon fina! Fick en felbeställning förra veckan, hade beställt en korg men fick en paper bag. Hur de kan bli. Mejlade iaf om problemet och fick såklart pehålla pappers kassen och väntar nu på att den fina korgen jag egentligen beställde ska dyka upp! 🙂 Såg faktiskt pappers kassen på nätet när jag beställde korgen och tyckte då att den var väldigt fin. Kommer främst att använda den till att ha blommor i (stoppar i en kruka/vas i påsen givetvis). Påsen kommer alltså från bodie & fue, pläden köpte jag häromdagen på plantagen och urnan har jag fått av min syster. Lakan kommer ifrån lexington och sängkappan H&M home 🙂 Ha en fin dag mina vänner! 

Good morning pretty faces! Got a wrong order last week, had ordered a basket but got a paper bag. It happens to the best of us. Anyways, I emailed them about the problem and got to keep the paper bag of course. Waiting for the beautiful basket I actually ordered to show up! 🙂 I saw the paper bag online when I ordered the basket and thought then it was very cute. Will mainly use it to have flowers in (having a pot / vase in the bag, of course). The bag is from Bodie & fue, the blanket from Plantagen and the urn I got from my sister. Sheets comes from lexington and the bed skirt H & M home 🙂 Have a nice day my friends!
Love,
Kiki 
 1. Sandra skriver:

  Så mkt fint 🙂 kika gärna in min webbutik 🙂

 2. Sandra skriver:

  Så mkt fint 🙂 kika gärna in min webbutik 🙂

 3. Nina skriver:

  Riktigt snygg!

  Beställde linser för ungefär 3 dagar sen på http://www.synexperten.se/
  Det är 150 kr rabatt vid beställning av 4 linsboxar! Leveransen var super snabb och linserna var super bra kvalitet!

 4. Maja skriver:

  Sååååååå fint alltihop ju! x

 5. skriver:

  Alltså ditt hem!

Comments are closed.

LOADING..