Life is too short to do boring things..

Shorts from Levi’s (vintage) 
Ingen sommar utan vattenmelon, håller ni inte med? Har varit hundvakt åt mammas hund i några dagar nu men idag kom hon hem så nu ska jag faktiskt kila iväg till Stina för lite häng vid poolen. Bäst att ta vara på dessa härliga dagar, man vet aldrig när det vänder! 😉 Hörs senare! 

No summer without watermelon, don’t you agree? I’ve been dog sitting my mom’s dog for a couple days but today she got home again so I’ll head over to my dear friend Stina’s place to chill by the pool for a bit! Talk to you later! 🙂 
Love,
Kiki
  1. Elin skriver:

    Fin blogg du har:) Härliga bilder också!

  2. Vilken affär köpte du dina Levis vintage shorts? 🙂

  3. Sara skriver:

    Precis! Vattenmelon ÄR sommar!

  4. Ewe skriver:

    fy tusan vad snygg du är!

Comments are closed.

LOADING..