we stay up when the sun goes down

Bikini from Phax swimwear!
Hej raringar! Igår styrde jag, Anna och Stina ihop en helt underbar spontan-kväll hemma hos fina Stina! 🙂 Åt en supergod middag vid poolen, pratade ikapp förlorad tid och badade i poolen varvat med bubbelpoolen ända in på småtimmarna. En helt fantastisk kväll med massa skratt och flams med andra ord. Fler veckodagar får gärna spenderas som helg för min del! Ha en fin dag vänner! 🙂 

Hi dears! Yesterday me, Anna & Stina had an absolutely wonderful & spontaneous evening at Sina’s place! 🙂 Ate a tasty dinner by the pool, catched up on lost time and swam in the pool interspersed with the hot tub until midnight. A great night with lots of laughing in other words. More weekdays should be spent as weekends. Have a nice day peeps! 🙂
Love,
Kiki 
  1. Vilka härliga bilder, det ser ljuvligt ut!

  2. Sara skriver:

    Åh vad mysigt och du är ju så fantastiskt fin!!

  3. Kajsa skriver:

    Fina bilder, snygg du är!

Comments are closed.

LOADING..