It brings you joy as well ♥

Shorts from nike pro | top from soc | Runners from Asics 
Dagens ute-core klar! Fytusan i denna värme alltså, men glädjen efter ett bra träningspass slår de jobbiga under passet alla dagar. Är der fler än jag som tycker de är motigt och svårt att hitta motivationen till att träna i värmen? Jag gav mig själv en vecka ledigt faktiskt och lät kroppen få vila och bara njuta av sommaren. Ger er mag-övningarna en annan dag! 🙂 Nu blir det middag med Anna och Stina! 

Today’s out-core training done! It was a tough one in this heat.. Is there anyone else that have a hard time to find the motivation to exercise in the heat? I actually gave myself a week off to just let my body rest and enjoy the summer a little. I’ll give you today’s ab-exercises another day! 🙂 Now it’s time for dinner with Anna and Stina! 
Love,
Kiki 
 1. Amanda skriver:

  would love more posts about fitness/workout routines/where to buy the best workout gear! love your blog!

 2. Måste bara ställa en fråga, hur mycket av din kropp är naturligt och hur mycket har du tränat dig till? Du ser så förjävulskt rippad ut, men det skulle ta stenhård träning varje dag och minimalt med mat för mig att se ut så där =)

  mvh behöver hopp och motivation för att komma igång med träningen igen

 3. härligt! träning är ju bara för grymt!

 4. satan vilken mage :O
  jag tänkte börja träna till hösten jag, några tips om hur jag ska lägga upp allting?, mat, träningen osv? 🙂

  kraaam

 5. satan vilken mage :O
  jag tänkte börja träna till hösten jag, några tips om hur jag ska lägga upp allting?, mat, träningen osv? 🙂

  kraaam

Comments are closed.

LOADING..