Always by my side

Everytime I’m working Turtle has to sit next to me. Even when I work by the table he nags on my until I put him on the chair next to me or in my lap. He truly is a lap dog, he just loves hanging around! Anyway, I need to walk this little fellow now. Talk later! 🙂 
 1. Ellen skriver:

  Vad är turtle för hundras? KRAM 🙂

  1. Turtle är en renrasig chihuahua som väger ungefär dubbelt så mycket som en "vanlig" chihuahua 😉 därför tror många att han är en blandras, hans beteende är heller inte som en chihuahua då han är extremt lugn, haha 😉 Han är köpt av kenneln dalarstugan om du är intresserad av att kolla vad dom har för kullar nu, om dom har några 🙂 Kram

 2. Ellen skriver:

  Vad är turtle för hundras? KRAM 🙂

 3. Lisa skriver:

  Åh vilken sötnos <3

 4. maria skriver:

  Åh så himla söt vovvsing!!

 5. Erika skriver:

  Så söt! 🙂

Comments are closed.

LOADING..