Hair care – Face care

Efter som några av er önskat att jag ska blogga lite mer om vad jag använder för produkter till hår och ansikte så tänkte jag att jag kunde göra ett litet inlägg om de. Till ansiktet använder jag rosenserien som jag verkligen har fastnat för. Jag tvättar ansiktet varje kväll innan jag går och lägger mig och då använder jag alla produkter i rosenserien. På morgonen dock så har fina Ida på Idas salong tipsat mig om att jag bara ska använda rosenvattnet (alltså sprayflaskan) så på morgonen fuktar jag bara ansiktet med lite vatten för att vakna till sen använder jag rosenvattnet innan jag sminkar mig! 🙂 
Till håret använder jag Tony&Guy serien som jag verkligen också har fastnat för, började använda Tony&Guy i september och sen dess har jag kört på det. Jag tvättar håret ungefär var 3-4 dag (förut så tvättade jag håret varje dag!! Vilke såklart gjorde håret väldigt torrt) 

I’ve got some questions about what kind of face care and hair care I use so I thought I could make a post about it. I know I’ve done it before but it was a while ago so why not post it again? 🙂 Anyway, I use the ”rosenserien” to wash my face with before I go to bed and when I wake up. I got it from Idas Salong in Gävle 🙂

For my hair i’ve been using the toni & guy serie lately which I like a lot! I wash my hair every third or fourth day (For like a year ago I washed my hair once a day! which obviously made it really dry!)
Questions? 
Love,
Kiki 
  1. Rosenserien låter så fräscht tycker jag, kanske borde prova den =)

    //Emma Hå

  2. Rosenserien är ett fint märke! 🙂

  3. Tine skriver:

    Luktar Rosenserien mycket? (:

  4. Vill du ha en snygg bikini till sommarn? I så fall klicka in på min blogg! Och om du gillar att fotografera så har jag nyss börjat med att lägga ut fototips! 🙂

Comments are closed.

LOADING..