So Long America

Wearing- H&M Trousers & shirt / Choies Sweatshirt / Zara Jacket / F21 Shoes / Rayban Shades / This might be the last outfit post from Chicago this year. It feels sad to leave this beautiful city but in the same time I’m so excited to go home and see my family and friends again! I’m leaving tomorrow afternoon so in the meantime you will get some timed posts here in the blog. 

Happy easter to all of you!

  1. Alicia skriver:

    Hur länge hade du varit i Chicago? Vad gjorde du där? Precis funnit din blogg så vill veta mer om hela din resa till Chicago! Måste också nämna att du är grymt snygg, diggar dig stenhårt!

    1. tack så jätte mycket! 🙂 Har varit i chicago i 8 månader nu senast och 6 månader innan det! 🙂 Min sambo jobbar som hockeyspelare i usa just nu så vi reser och flyttar en del därav resan till chicago. Jag jobbade som bloggare, skribent och med välgörenhet när jag var där, gick även som lärling inom fotografi 🙂 Kul att du hittat hit! Kramar

  2. ida skriver:

    himla snygga skor !

Comments are closed.

LOADING..