ANNONS

ÅRSHOROSKOP

 
Horoskop 2020: stort årshoroskop för alla stjärntecken.
Horoskop 2020: stort årshoroskop för alla stjärntecken. Foto: Montage: Istock, illustration: Rosie McG

Årshoroskop 2020 – så blir nya året för just ditt stjärntecken

Horoskop 2020! Årshoroskopet för 2020 utlovar ett händelserikt år, inom såväl kärlek som personlig utveckling och karriär. Damernas Världs astrolog Margareta Hedin, som också ligger bakom populära Astrobloggen, har tittat noga på alla stjärntecken och vet vad som väntar för Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten 2020.

Nytt år, nya möjligheter – Damernas Världs astrolog Margareta Hedin vet vad 2020 års horoskop har att säga om kärleken, karriären och ekonomin för just ditt stjärntecken. Välkommen till vårt stora årshoroskop för 2020!

Psst.. Sugen på ännu mer astro?
 Månadens horoskop hittar du här.
 Veckans horoskop hittar du här.
 Horoskop för sommaren 2020 hittar du här.

Horoskop 2020: Väduren (21 mars–19 april)

Horoskop 2020 för Väduren.
Horoskop 2020 för Väduren. Foto: Istock

Det är ett spännande år du har framför dig med ovanliga planethändelser som hjälper dig framåt i utvecklingen. Här finns oändliga möjligheter och du, vår modiga Vädur, kan verkligen komma till din rätt. Håll fokus på framtiden så kommer inspirationen till dig.

Om du öppnar eget företag eller tar ett kliv framåt som anställd är upp till dig, men yrkesmässigt har du turen med dig

Vädurens årshoroskop 2020 – kärlek

Det är en mjukare Vädur vi möter när helaren Kiron på allvar börjat jobba med ditt fall, och det som helas är din självbild. Din själ törstar efter att bli sedd. Lyssna till ditt hjärtas röst! Kiron bearbetar din själ fram 2026.

Nu tänds en längtan efter försoning, förståelse och kanske även livslång kärlek. Februari är en sensuell månad när livet leker med dig, men det är under sommaren det stora mötet äger rum för singeln.

Ni som lever i par utvecklas genom att resa eller genomföra projekt tillsammans. Se till att odla gemensamma intressen som båda tycker är kul.

Vädurens årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Under vintern och våren är ditt karriärhus i fokus – det händer massor runt dig och din arbetssituation. Pluto och Saturnus möts i Stenbocken den 10 januari, och här infaller också årets första förmörkelse, vilket utmanar din vilja, ambition och lusten till framgång.

Universum indikerar fullt ös hela året, så du måste medvetet se till att vila och rekreation finns med på agendan. Våren är hektisk, men även sommaren och hösten blir aktiv. I år stannar Mars extrema sex månader i Väduren.

Underbara Jupiter finns i tionde huset och skänker lycka och ger en positiv, frisk vind till det du har för händerna – glädje, framtidstro och stora möjligheter till självförverkligande väntar 2020.

Om du öppnar eget företag eller tar ett kliv framåt som anställd är upp till dig, men yrkesmässigt har du turen med dig. Det kan vara ett smart drag att finna nya lösningar runt din ekonomi. Fyra av årets förmörkelser infaller i ditt tredje och nionde hus – en klar push för nya vänner, expansion, resor och högre kunskap. Ett superbra år för att studera!

Klicka hem ett personligt smycke med Vädurens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vädurens smycke.

Horoskop 2020: Oxen (20 april–21 maj)

Horoskop 2020 för Oxen.
Horoskop 2020 för Oxen. Foto: Istock

Detta är inte ett enkelt och neutralt år – men det är spännande och utvecklande. Kanske blir du själv förvånad över de kaxiga val du tar. Under hela vintern och våren tar livet med dig ut på enastående äventyr. Jordens element brukar beskrivas som lika stabilt som urberget, men 2020 är det som vi trodde var helt säkert satt i förändring. Årets andra halva går händelserna inte lika snabbt, och är därför bra för reflektion.

Frihetens vindar blåser genom ditt liv och din inre utveckling återspeglas förstås i dina relationer.

Oxens årshoroskop 2020 – kärlek

Frihetens vindar blåser genom ditt liv och din inre utveckling återspeglas förstås i dina relationer. Vårkänslorna kommer till dig redan i Mars då Venus går genom ditt tecken och du attraherar uppmärksamhet och beundrande blickar. Venus går sedan in i Tvillingarna, där hon blir kvar i över fyra månader. I samband med det kan det romantiska livet vara knepigt. I samma veva påbörjas Mars retrograd, vilket ger dig massor att fundera över. Det är kärlek på dina villkor som gäller.

Oxens årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Himmel möter jord när Uranus tränger allt längre in i ditt tecken och du går in i en revolutionerande fas som ändrar förut­sättningarna. Innovation, uppfinningar och plötsliga förändringar fortsätter dock sin färd igenom ditt tecken i flera år framöver.

Nu dras du till nya intressen och personer. Många av er väljer att studera, byta jobb eller hitta andra sätt att utvecklas maximalt. Du kan uppleva att du tänder till och blir involverad i något spännande.

Årets första förmörkelse den 10 januari infaller i ditt expansiva nionde hus, vilket sätter fokus på utbildning, resor och medvetandehöjning. Tålmodiga Oxen är zodiakens mest pålitliga arbetare – lojal, stabil och uthållig. Andra halvåret befinner sig Mars genom en retrograd i Väduren i hela sex månader, vilket kan dra ner lite på tempot.

Klicka hem ett personligt smycke med Oxens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Oxens smycke.

Horoskop 2020: Tvillingarna (22 maj–21 juni)

Horoskop 2020 för Tvillingarna.
Horoskop 2020 för Tvillingarna.

Under årets första fyra månader befinner du dig inte personligen i händelsernas epicentrum, men det är omöjligt att en så trendkänslig person som du inte känner in paradigmskiftet och de ändrade förutsättningarna som kommer. 2020 bjuder dig på härliga, utvecklande överraskningar.

Ödets kvarnar börjar mala för dig samtidigt som de karmiska norra månknutarna gör entré i ditt tecken juni och 18 månader framåt.  Ödet knackar på din dörr och du ställs inför nya val och chanser.

Det här kan vara genombrottet du väntat på, och året du finner ditt kall

Tvillingarnas årshoroskop 2020 – kärlek

Detta är ett ovanligt men superintressant kärleksår eftersom kärlekens gudinna Venus står vid din sida och lyser upp din tillvaro i mer än fyra månader (4 april–8 augusti). Du attraherar kärlek som aldrig förr, men inte på ett ytligt sätt. Genom den retrograda perioden når du djupare in i hjärtat än tidigare. Du utvecklas och lär dig förhoppningsvis att ta emot sann kärlek. Mars befinner sig i ditt utåtriktade elfte hus i hela sex månader, en bra tid för ditt kontaktnät att utvecklas.

Tvillingarnas årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Första halvåret genomsyras av optimism och viljan att lyckas, och med den inställningen når du dina mål med lätthet. Jobb och projekt som du har arbetat med ger påtagliga resultat och du börjar känna dig färdig med din nuvarande arbetsplats. Föränderlighet och god anpassningsförmåga är två gåvor som du fötts med.

I och med att noderna rör sig genom Tvillingen och Skytten kommer tre sol- och månförmörkelser (5 juni, 30 november och 14 december) att skaka om din värld och öppna dig för nya möjligheter. Nya förutsättningar och chanser ger dig möjlighet att skapa en bättre verklighet – det här kan vara genombrottet du väntat på, och året du finner ditt kall.

Din styrare Merkurius har tre retrograda perioder under året, vilket kan ses som en tid för reflektion. 2020 går Merkurius i retrograd vid tre tillfällen: Fisk och Vattuman (17 februari–10 mars), Kräftan (18 juli–12 juli) samt Skorpion och Våg (14 oktober–3 november).

Klicka hem ett personligt smycke med Tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Tvillingarnas smycke.

Horoskop 2020: Kräftan (22 juni–22 juli)

Horoskop 2020 för Kräftan.
Horoskop 2020 för Kräftan. Foto: Istock

Förra året prövades du maximalt av universum, men fick generöst med erfarenheter och upplevelser. Dessa kraftfulla planeter är fortfarande aktiva 2020, men då gynnsamma Jupiter kommer med i mixen blir utvecklingen oerhört positiv och ger nya möjligheter. Den 10 januari, 21 juni och 5 juli infaller tre kaxiga månförmörkelser i Kräftan och Stenbocken, vilket förstås präglar skeendena. Därefter löser sambandet mellan de ”tunga” planeterna upp sig under våren och livet blir lättare än på många år. Underbara Jupiters närvaro ger dig en positiv skjuts och ljuvliga möjligheter skapas.

Det är en tid av förändring, så vill du göra det mesta av framtiden måste du ge dig hän till allt det nya som sveper in i ditt liv

Kräftans årshoroskop 2020 – kärlek

Drama-Pluto och trista Saturnus har varit runt dig länge nu. Mången Kräfta har nog tyckt att kärlekens gåta har varit alltför svår att lösa. Bäst just nu är att Saturnus faktiskt lirkar sig loss.

Lyckans planet Jupiter kommer att befinna sig i din kärlekssektor hela året, vilket förstås öppnar för helt nya möjligheter. Men märk väl – Venus befinner sig i Tvillingarna från 4 april till 8 augusti, så det är inte förrän framåt sensommaren som ditt kärleksliv kommer att välsignas.

Kräftans årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Kavla upp ärmarna och närma dig karriären med förnyat mod. 2020 bjuder på fyra förmörkelser som infaller i Tvillingen och Skytten. Nu hittar du balansen mellan dina själsliga behov och dina dagliga vanor.

Månen är din härskare och dess läge och nodernas rörelser är ytterst viktiga för dig.

Jupiters gynnsamma position gör att din utveckling går rasande fort. Sommaren erbjuder en välbehövlig vila, medan hösten och vintern går i framgångens tecken. Detta är verkligen året att få som du vill!

Mars är i din karriärssektor från den 28 juni och året ut, vilket driver fram en exceptionell utveckling. Det är en tid av förändring, så vill du göra det mesta av framtiden måste du ge dig hän till allt det nya som sveper in i ditt liv. Att plugga, uppdatera sina kunskaper eller byta jobb kan vara välkommet 2020.

Klicka hem ett personligt smycke med Kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Kräftans smycke.

Horoskop 2020: Lejonet (23 juli–23 augusti)

Horoskop 2020 för Lejonet.
Horoskop 2020 för Lejonet. Foto: Istock

I Lejonets värld är kärleken och glädjen central, och vi älskar dig för ditt stora varma hjärta. Mest av allt önskar du att livet ska vara härligt, harmoniskt och bekvämt och kan därför tveka inför förändringar.

Här väntar dock ett dynamiskt år som ger dig mycket nytt att tänka på och dina vyer öppnas. Innan 2020 är till ända har du hunnit gå in i en utvecklingsfas och när du välkomnat det nya finns det inte en chans att du vill gå tillbaka till hur det var förr.

Du kommer i kontakt med riktigt smarta personer som du kan bolla idéer med, vilket får din värld att växa

Lejonets årshoroskop 2020 – kärlek

Om du lever i ett par så indikerar horoskopet ett behov av att hitta gemensamma projekt som ni båda gillar och kan tända på. Om du är ett Lejon utan partner är det dags att tillåta den rätte att komma in.

Venus befinner sig i Tvillingarna extra länge i år (3 april–7 augusti) och under den perioden kommer du åt djupet av ditt hjärta och kan kanske hela gamla hjärtesår. I september är Venus i ditt tecken, vilket gör det till årets härligaste kärleksmånad då attraktion, flirt och romantik funkar som bäst.

Lejonets årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

2020 lossnar och rasslar på många fronter när nydanande, innovativa Uranus ger galna impulser och puttar fram dig i första ledet. Du blir omprogrammerad, tar till dig nya kunskaper kanske byter karriär! Du blir snabbt uppmärksammad och sedd både för den du är och för dina insatser.

Noderna och årets fyra förmörkelser landar i ditt elfte och femte hus, och leder till kreativitet och nya människor. Du kommer i kontakt med riktigt smarta personer som du kan bolla idéer med, vilket får din värld att växa.

Planeten Mars som symboliserar drivet och motivationen i alla våras liv ”fastnar”

i Väduren i hela sex månader, i ditt äventyrliga nionde hus. Ytterligare ett tecken på att det finns en ny värld att erövra därute!

Klicka hem ett personligt smycke med Lejonets stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Lejonets smycke.

Horoskop 2020: Jungfrun (24 augusti–22 september)

Horoskop 2020 för Jungfrun.
Horoskop 2020 för Jungfrun.

Nu händer mycket inom ditt yrkesliv, men också inom det område som du definierar som hem. Av årets fem sol- och mån-förmörkelser landar fyra av dem i dessa områden. Oavsett hur du bor i dag så längtar själen efter att få rota sig. Att ha en trygg bas, en vacker oas där du kan återhämta dig, är viktigt för ditt 2020, som innehåller massor av nya och spännande influenser utifrån.

Att ha en trygg bas, en vacker oas där du kan återhämta dig, är viktigt för ditt 2020

Jungfruns årshoroskop 2020 – kärlek

2020 är ett härligt kärleksår med förändring, glädje och utveckling. Ni som lever i par kan utvecklas fint tillsammans genom att du blir mer tydlig i dina egna önskningar. Singlarna tänker lite utanför boxen nu och lockar till sig en ny sorts partner än tidigare.

Att både Venus och Mars har långa retrograda perioder under året kommer att ge dig djupa insikter om givande och tagande, om vem din inre partner är och faktiskt också om vem du själv är och hur du vill att din relation ska se ut.

Jungfruns årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Har du funnit ditt sanna kall eller bara halkat in på en yrkesmässig bana? Årets alla eklipser hjälper dig i utvecklingen. Kanske väljer du nytt jobb från hjärtat, något som är kul och engagerar dig. Låt kreativiteten flöda! Det första halvåret är oerhört dynamiskt, med Venus i karriärsektorn under april till september.

Uranus huserar i ditt äventyrliga nionde hus och själen längtar efter nya upplevelser. Känner du att ditt arbete är givande och ger dig självförverkligande? Pluto har länge befunnit sig i ditt passionerade femte hus, men att han nu även får sällskap av Jupiter gör att kreativiteten, glädje, och passionen kan komma igång och flöda.

Din styrare Merkurius har tre retrograda perioder under året: Fisk och Vattuman

(17 februari–10 mars), Kräftan (18 juni–12 juli) och Skorpion och Våg (14 oktober–3 november). Dessa perioder kan ses som mindre positiva – ta tid för reflektion!

Klicka hem ett personligt smycke med Jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Jungfruns smycke.

Horoskop 2020: Vågen (23 september–23 oktober)

Horoskop 2020 för Vågen.
Horoskop 2020 för Vågen.

Ditt år dundrar igång och de första tre månaderna är intensiva, intressanta och utvecklande. Det här ett oerhört spännande år när du tar helt nya kliv och utvecklas. Kanske pluggar du, eller så öppnas en ny värld för dig på andra sätt. Karriären är i fokus – kanske är det 2020 du upplever självförverkligandet i yrkeslivet. Det kan handla om ett genombrott, eller så genomför du lyckosamma förändringar som gör dig riktigt lycklig på sikt.

Ingen ska säga att det är enkelt, men du visar prov på en oerhörd utveckling, personlig växtkraft och förmåga att byta skepnad

Vågens årshoroskop 2020 – kärlek

Mysiga, skönhetsälskande Vågen söker som alltid att leva ett kärleksfullt och harmoniskt liv i samklang med universum. Det kommer – men du har två intressanta perioder att gå igenom först. April till augusti är Venus i Tvillingarna. Då prövas dina känslor, och kanske kommer du till djup insikt om vad riktig kärlek är. Här kan lusten att upptäcka väckas. Kanske vill du något helt annat än tidigare?

Heta Mars kommer också att haka upp sig och stanna i några extrema månader i ditt relationshus. Ni som lever i par tar kärleken till en helt ny nivå, medan singlarna byter ut sitt ideal och lär sig att välja en ärlig, stark och stabil partner. Underbara, helande Kirons närvaro i kärlekszonen är övertygande. Nu läks hjärtesår och troligen avslutas året i djupaste samförstånd och kärlek mellan två själar.

Vågens årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Flera riktigt kaxiga planeter är fortfarande med i bilden, men genom expansiva Jupiter och innovativa Uranus kommer framtidshoppet och utvecklingen starkt. Hela universum backar upp dig i dessa fantastiska processer.

Yrkesmässigt är det här ett bra år och du blir starkare i din ledarroll. Ingen ska säga att det är enkelt, men du visar prov på en oerhörd utveckling, personlig växtkraft och förmåga att byta skepnad. Utmanande planeter kommer med sina eldiga krafter att höja tempot i ditt liv hela hösten. Du får strålande resultat, men måste komma ihåg att tänka på träning, sömn och bra kost för att hålla.

Klicka hem ett personligt smycke med Vågens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vågens smycke.

Horoskop 2020: Skorpionen (24 oktober–22 november)

Horoskop 2020 för Skorpionen.
Horoskop 2020 för Skorpionen.

Genom de ytterst kraftfulla transiterna är 2020 vida omtalat och fruktat av astrologer. Intressant nog är det när förändringsvindarna blåser du känner dig som mest hemma och finner lugnet. Ekonomiskt och arbetsmässigt är det här ett starkt år. Personligt och privat lockas du in i nya cirklar och vill lära dig nya saker, uppleva mer och utmanas intellektuellt. Kanske är det långa resor, nya kulturer eller ett utlandsboende som ger dig kicken?

Njut av nuet, kärleken finns omkring dig hela tiden

Skorpionens årshoroskop 2020 – kärlek

För dig är ju kärleken allt, och passionen ditt livselixir. För dig som är född i ett fast tecken är förändringar inget du tar lätt på.

3 april till 7 augusti gör Venus en djup­dykning, vilket kan få dig att ifrågasätta dina värderingar och känslor. Du vill ha mer lycka, kärlek, njutning och livskvalitet – och troligtvis mindre slentrian och vardagslunk.

Du växer och utvecklas som människa, vilket gör att du börjar ifrågasätta allt. Laga inte det som inte är trasigt. Njut av nuet, kärleken finns omkring dig hela tiden.

Skorpionens årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Årets första kvartal bjuder på utmaningar och det är först i april som du känner att livet börjar leka igen. Du är ju inte den som gör väsen av dig, snarare styr du skickligt ditt rike med osynlig järnhand. Men vad sägs om att kliva ut i rampljuset och låta människorna veta vem du är? Mycket talar för en förändrad roll, en lätthet att göra sig hörd och helt nya öppningar.

Din styrare Mars stannar i din arbetszon från juli och året ut, vilket ger vilja och uthållighet. Du presterar på hög nivå, och under detta superdynamiska år kan du få precis vad du vill. Sätt upp en stark målbild och håll den i minnet. Jupiters och Uranus positioner skapar chanser, nya kontaktytor och sammanhang. Överraskningar och nytänkande kantar din väg och förvånande nyheter ger dig helt nya möjligheter.

Klicka hem ett personligt smycke med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Skorpionens smycke.

Horoskop 2020: Skytten (23 november–21 december)

Horoskop 2020 för Skytten.
Horoskop 2020 för Skytten.

Förra året präglades av Jupiters närvaro i Skytten och genom det en stark utveckling. Att han nu lämnat dig betyder inte att dina processer avstannar, tvärtom. 2020 kan mycket väl visa sig vara ett ännu mer intressant och avgörande år för din utveckling då de karmiska månknutarna börjar röra sig genom tecknet i juni. Förvänta dig intressanta möten! Kärlek och relationer är ett stort och lyckosamt tema för dig i år.

Ett underbart kärleksår väntar såväl singel som gängad

Skyttens årshoroskop 2020 – kärlek

Livet leker med dig och april till augusti är universum extra frikostigt. Härligt! Rent socialt blomstrar du nu, ditt kontaktnät vidgas och du dra till dig många intressanta människor och upplevelser – och att heta Mars befinner sig i ditt sexiga femte hus från juli till årsskiftet försämrar verkligen inte oddsen. Ett underbart kärleksår väntar såväl singel som gängad.

Fullmåneförmörkelsen den 5 juni landar i ditt partnerskapshus, vilket för tanken till mötet med själsfränden som kommer att äga rum under året.

Skyttens årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Dramatiska planethändelser i januari gör arbetsmarknaden osäker och det är svårt att förutsäga hur det första kvartalet ter sig. Ett tips är att inte byta jobb, förändra saker eller utsätta sig för ekonomiska risker just under dessa månader. Jobba på som vanligt bara.

Till våren däremot kliver driftiga Jupiter fram i ditt ekonomiska andra hus och jobbiga Saturnus fasas ut. Toppen! Charmiga Venus kommer att vara med dig april till augusti och ge dig tur och glädje. Pengar är också hennes domän och du har en stark ekonomisk utveckling 2020.

Heta Mars blir kvar i ditt kreativa femte hus i hela sex månader från juli till december. Han skänker frikostigt inspiration och glädje. Önskar du byta jobb, avancera eller kanske till och med testa en helt ny karriär är hösten optimal.

Klicka hem ett personligt smycke med Skyttens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Skyttens smycke.

Horoskop 2020: Stenbocken (22 december–20 januari)

Horoskop 2020 för Stenbocken.
Horoskop 2020 för Stenbocken. Foto: Istock

Det omtalade och dramatiska Pluto-Saturnus-mötet infaller hos dig den 10 januari. Även årets första förmörkelse landar hos dig just den dagen, så förvänta dig ett spännande och omdanade år.

Under sommaren infaller ytterligare två för­mörkelser, som faller på din Kräftas och Stenbocks axel. Eftersom den enorma utvecklingen fortsätter är det faktiskt inte förrän om ett år vi med klarhet kan skönja resultatet av den process du ska gå igenom.

Det är lika troligt att du går ur en relation som att du möter din tvillingsjäl och bildar familj

Stenbockens årshoroskop 2020 – kärlek

Månknutarna fortsätter sitt karmiska arbete fram till sommaren. Tre dramatiska förmörkelser väntar och vem vet vilka val du kommer att göra framöver.

Med underbara Jupiter på din sida, experimentella och galna Uranus i ditt sexiga femte hus är valet helt och hållet ditt! Att de två samverkar är ”tacka gud”- aspekten vi alla vill ha någon gång i livet. Detta händer dig nu.

Du är årets joker i leken och du har fantastiska kort på hand. Kära Stenbock, universum är vidöppet och kärleksfullt mot dig. Det är lika troligt att du går ur en relation som att du möter din tvillingsjäl och bildar familj. Oavsett hur du gör är det du som är din egen lyckas smed.

Stenbockens årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Vägen till den punkt där du befinner dig i dag har inte bara varit rak, och 2020 är förmodligen det mest intressanta året under hela din levnad. Därför är det i princip omöjligt  att förutsäga vad som sker – men allt blir väldigt mycket bättre innan året över. I december 2019 påbörjade Jupiter sin 13 månader långa färd i Stenbocken. Det är den expansiva planeten som klivit in i ditt liv för att hjälpa dig att nå din sanna potential. Känn dig fri att pröva dina vingar och låt ingen, eller inget, hålla dig tillbaka. Du kan komma att förvåna världen när du visar den dina nya sidor.

Släpp loss, det är ditt år att lysa! Under mars månad börjar torrisen Saturnus att fasas ut ur ditt liv. Han kommer dock tillbaka i juli, men du kan se hans deprimerande krafter som avvecklade.

Klicka hem ett personligt smycke med Stenbockens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Stenbockens smycke.

Horoskop 2020: Vattumannen (21 januari–18 februari)

Horoskop 2020 för Vattumannen.
Horoskop 2020 för Vattumannen. Foto: Istock

Detta är ett så kallat mellanår när mys- och trivselfaktorn är hög och livet flyter fram i ett behagligt tempo. Personliga relationer, livskvalitet, vänskap och kärlek är sådant som får ta plats nu. Det kan även erbjudas möjlighet att odla ett intresse.

Det är ett jämnt år, där du varken kommer behöva vara med om stora nedgångar eller emotionella krascher – men kanske inte heller något stort genombrott. Se detta som en förberedelse för 2021 som är ett ”stort” år för dig.

Du gör dig en tjänst om tar en extra kurs eller vidareutbildning så att du är redo att kliva in i framtiden när den väl kommer

Vattumannens årshoroskop 2020 – kärlek

Året börjar mysigt och romantiskt med Venus i ditt tecken. Den berömda retrograda perioden när Venus dröjer sig kvar i Tvillingarna hela fyra månader april till augusti äger rum i ditt hjärtöppnande och faktiskt också sexiga femte hus, vilket förstås är oerhört välkommet och bäddar för en riktigt underbar sommar. Lek, njut av kärleken och ha så kul som det bara går!

Vattumannens årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Det skakiga första kvartalet 2020 drabbar alla människor, och nu kanske arbetsmarknaden och ekonomin genomgår förändringar – det gäller att vara öppen för nya saker för att kunna hänga med.

Yrkesmässigt är detta ett starkt år för dig. Dina styrande planeter kommer att vara starkt placerade bägge två, vilket får dig att högprestera och känna dig som hemma.

Från mars månad går Saturnus, din klassiska styrare, in i ditt tecken. Han backar sedan ut igen i juli och håller sig undan till december, för att sedan stanna i ditt tecken de två kommande åren. Uranus, din moderna styrare, har satt sig stadigt fast i ditt fjärde hus vilket påverkar hemmet och grunden i ditt liv – men också ditt anseende och din utveckling. Uranus står för nyheter och nya tankar och du gör dig en tjänst om tar en extra kurs eller vidareutbildning så att du är redo att kliva in i framtiden när den väl kommer. Juli till december ser Mars till att du inte har en lugn stund.

Klicka hem ett personligt smycke med Vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Vattumannens smycke.

Horoskop 2020: Fiskarna (19 februari–20 mars)

Horoskop 2020 för Fiskarna.
Horoskop 2020 för Fiskarna.

Utåt går nog 2020 inte till historien som ditt mest omvälvande år, men genom alla tolv månader löper en röd tråd av stark personlig tillväxt. Vi ser en gynnsam yrkesmässig utveckling och intressant nog en starkare ambition att lyckas i yrkeslivet än någonsin. De största framgångarna skördar du på det personliga planet.

I efterhand kommer du att tala om detta som året då du fann dig själv, hittade din riktning, upptäckte att lyckan bor i dig och skapade en harmonisk livsstil.

De band du knyter nu är välgörande och varaktiga. Du har ett starkt fokus på tvåsamhet och samlevnad 2020

Fiskarnas årshoroskop 2020 – kärlek

Som en reflektion av det arbete du har gjort med att förstå och älska dig själv blir också dina vänskaps- och kärleksrelationer fördjupade och mer innerliga.

Från 3 april till 7 augusti ledsagar Venus dig genom kärlekens djungel, du når insikter om dig själv och dina tidigare val och finner kärleken till dig själv. Fantastiskt! Wow! Nu är det dags att fördjupa en relation och nå sann intimitet eller finna den totala lyckan med en ny vän. De band du knyter nu är välgörande och varaktiga. Du har ett starkt fokus på tvåsamhet och samlevnad 2020. Singelfiskar kan hitta kärleken via dejtingappar eller online.

Du hittar den rätta tonen på sociala medier när Jupiter träder in i ditt publika elfte hus. Det hjälper dig att nå framgång med kunder och ytliga kontakter, men stärker även kontakten till vänner och bekanta.

Fiskarnas årshoroskop 2020 – karriär och ekonomi

Första kvartalet 2020 är ingen lek utan handlar mer om att hålla fokus i vardagen och se till att allt fungerar. I april lossnar det, och den där glada nyheten som du längtat efter kan komma. I maj kommer ödesknutarna att börja verka i ditt karriär­hus. Nu skapar du din egen framgång och ser till att ditt arbete bär din signatur. Låt inte andra få beröm för ditt arbete.

Uranus hjälper dig att finna ett nytt uttryck och folk imponeras av din kreativiet. Med Mars i ditt andra hus under hela hösten lägger du ditt krut på att bygga upp en stabil ekonomi, något som du lätt kan lyckas med

Klicka hem ett personligt smycke med Fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här.

Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.
Klicka på bilden och kom direkt till Fiskarnas smycke.
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00