ANNONS

Kontakt

⭐️  Välkommen till ASTROBLOGGEN ⭐️

Kul att du tittat in och jag hoppas att du vill vara med mig på denna kosmiska resa genom tiden som vi kommer att göra här tillsammans. Jag hoppas ge dig Aha-upplevelser, igenkänning, en insikt och kanske ett gott skratt ibland också.

Att studera astrologi, det är att utforska sig själv så detta kan samtidigt bli en inre resa och förhoppningsvis också en andlig utveckling som äger rum i oss.

Här i bloggen diskuterar vi allt mellan himmel och jord, mest det som rör sig på stjärnhimlen förstås. Det är underbart att ha fritt utrymme att skriva om min stora passion i livet – astrologin.

Jag tycker att man ska kunna prata om allt – från det lilla till det stora. Ingen fråga ska vara för liten för att tas upp. Du som läsare är välkommen att kommentera eller ställa frågor till mig.

Personligen är jag också väldigt intresserad av människor, psykologi, religion och historia. Berättandet, sagan och myten gör mig lycklig. Jag attraheras också till kvantfysik, alkemi, magi och folktro.

Film, konst, litteratur och nutid också väl ändå det som är allra mest spännande.

Mode, nyheter och det som händer här och nu är  också sådant som jag kommenterar här ur ett astrologiskt perspektiv.

Var eller varannan dag uppdaterar jag med små eller stora planethändelser, tankar och insikter ur vårt oändliga universum. Varje måndag kommer du att hitta ett nytt veckohoroskop här.

Mail:  margareta.isis@gmail.com

Mobil: 0704-88 83 88

Tidsbokning: Du bokar din konsultation genom www.bokadirekt.se Klickar du på röda länken leds du dit direkt.

⭐️ Stora Astrologi-Konsultationen

Här vänder jag mig till dig som är intresserad av astrologi djupet och önskar en grundlig genomgång.  Jag använder en rad avancerade tekniker och går igenom allt i ditt födelsehoroskop – karaktär, livsväg, framtidsprognos, relationer, progressionshoroskop mm. Denna konsultation är informationsspäckad och väldigt givande. Du får nycklar till att förstå dig själv nya insikter och aha-upplevelser.

Jag mailar dig två PDF-filer i samband med din konsultation. 1 på ca 25 sidor lång förklaring av ditt födelsehoroskop + 1 framtidsprognos ca 10-12 sidor – ingår i priset.

90 min  Kostnad 1200 kronor

⭐️ Astrologisk årsprognos, 1 år

Genom att jämföra ditt födelsehoroskop med planeternas rörelser under året, ser vi vilka områden i ditt liv som är speciellt aktiverade och kan förutsäga vad trender och tendenser och även förutspå troliga händelser i ditt liv. En prognos kan ses som en väderleksrapport och ger dig insikt och möjligheter förstå dina processer. Är du medveten kan du alltid göra det bästa av situationen. Är det ett positivt flöde på gång gör du klokt i att utnyttja det. Jag använder flera olika astrologiska tekniker – transit, progression är några av dem.

 1 timme  Kostnad 850:-

⭐️ Astrologi och Tarot

Detta är utan tvekan min populäraste konsultation. Här blandar jag teknikerna och låter läsningen flöda. Jag låter dig som kund styra samtalsämnet. Horoskopet, tarotkorten, intuitionen och mina mediala förmågor är verktygen. Är du ny kund hos mig börjar vi med att gå igenom ditt horoskop och de allmänna trender jag ser. Du får fråga hur mycket frågor du vill.  Nästan alla frågor kan besvaras. Du hinner gå igenom din personlighet, din framtid, relationer generellt eller med någon särskild person, barn, pengar, karriär mm. En horoskopsutskrift ingår i priset.

1 timme Kostnad:  850 kr

⭐️ Återbesök/Snabbkoll av nuet

Vid korta besöket ligger fokus på här och nu och jag använder mig av astrologin, tarotkorten och min mediala förmåga för att hjälpa dig. Halvtimmen är avsedd främst till för dig som redan är kund hos mig och behöver få svar på en aktuell fråga. Det är dig, ditt liv, det som sker runt dig nu och i den närmaste framtiden. Du har möjlighet att fråga mig om det som är viktigt för dig. Kärlek, arbete, pengar, barn – vad än du funderar på.. Tveka inte att ringa och boka en tid..

30 minuter. Kostnad 500 kronor:-

⭐️ Min mottagning:

Jag föredrar att träffa dig personligen. Ingenting kan jämföras med magin och dynamiken som uppstår ett personligt möte.

Jag tar emot för personliga konsultationer i min mottagning ovanpå butiken Isis Kammare, Storkyrkobrinken 8 i Gamla Stan, Stockholm. För den som inte kan komma hit erbjuds möjlighet att välja Skypemöte, telefonkonsultation.

🌙 Inspelning:

Du får gärna spela in vårt samtal själv men jag har ingen inspelningsmöjlighet. De flesta spelar ju in samtal i sina smart telefoner.

☀️ Betalning:

Du som kommer hit till mig kan betala med Swish, kontant eller med kontokort. Telefonkunden kan betala till: Swisha – 0704 88 83 88   BG 5435-1887

As Above AB – Astrologiska tjänster heter mitt bolag. Organistationsnummer: 559167-6258. Du får naturligtvis ett kvitto och bolaget har F-skattsedel.

Om du måste avboka din tid bör du göra det senast 24 timmar innan annars debiteras du fullt pris.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00