ANNONS

Sommarhoroskop – Fiskarna

/

Sommar5

Fiskarna

Juni

Din juni fick en smått galen start eftersom det har bildats ett stort kors på himlen som dominerar skeendena under de första 10 dagarna. (Ett starkt spänningsförhållande mellan planeterna i de rörliga tecknen)

Oj, vad mycket som kommer hända och vilka starka skeenden som drar igång. Det är superkrafter som strålar runt dig den här sommaren.

Jupiter, Neptunus och Venus ledsagar dig och det kan knappast vara bättre läge än nu. D vem vet vad som händer i ditt kärleksliv. Flirt, bus och resor är troliga resultat av den här energin.

Den 20/6 har vi en fet fullmåne i Skyttens tecken och din sommar sätter igång på allvar. Nu infaller också sommarsolståndet och den 21/6 går Solen in i Kräftans tecken. Midsommar har verkligen förutsättningar att bli super.

Juli

Satsa på att ha mycket folk runt dig i sommar. Du har haft en tendens att dra dig undan en tid. Vet att delad glädje är dubbel glädje. Rätt sköt kan sommaren ge resor, flirt och partyn och härlig gemenskap med andra.

Det är så fina aspekter i ditt horoskop nu, att underbara saker kan komma till dig. Den härliga energin kickar igång ditt system du känner att kreativiteten, livsglädjen och din leklust återvänder. Du är superattraktiv nu och människor dras till dig.

Andra kan reagera på att du är så rak i kommunikationen och tydligt visar din vilja. Härligt! Det är bra att du vågar vara i din kraft och ta plats.

Augusti

I augusti länkas kärleksgudinnan Venus och pådrivande Mars till ditt horoskop och ditt privatliv tenderar att bli hetare och mysigare än på mycket länge. Jupiter rör ju sig de sista graderna i Jungfrun under denna månad och det skänker dig tur och glädje.

Håll dig framme – chansa, charma och tjata. Sondera terrängen, fråga och ansök. Det kan hända massor med både ditt inre och yttre liv nu.

Ditt kärleksliv:

Sommaren innebär en pånyttfödelse när du känner att kreativiteten, livsglädjen och din leklust återvänder.. Det är en tid av personlig tillväxt och det är viktigt att din partner håller jämna steg med dig annars kanske du tappar intresset. Du utvecklas så snabbt och vill så mycket med ditt liv.

Singel: Dina platoniska känslor för en person nära dig slår lätt om och till kärlek av den hetare sorten i juni. Frågan är om du ska köra på där eller invänta nya möjligheter. Det finns ju en chans att vänskapen tar slut.

Håll ett öga på din dator i augusti när uppmuntrande e-mails från ett ”fan” gör ditt liv spännande.

Par: Många av er rycks med av Jupiters mirakulösa krafter och känner att ni vill ta nya modiga kliv tillsammans. Det kan vara boende, barn, resor eller vad som helst som innebär fördjupande förhållande. Det ser så vackert ut!

0
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00