ANNONS

Mars i Fiskarna

/

mars in pisces

Mars träder in i Fiskarnas sfär måndag den 12/1 vilket skapar ett mjukare klimat än den stridiga stämning vi har blivit vana vid den dryga månad som Mars som befunnit sig i Vattumannens sfär. Phu.. Nu kanske världen kan andas ut en liten tid.

Vad Mars vill i alla lägen är att få uttrycka sig, få uppmärksamhet, kriga och visa sig på styva linan. Stjärntecknet – den plats där Mars befinner sig visar själva spelplanen dvs hur vår eldige hjälte kan uttrycka sig – alltså,  vilket typ av krig som är på gång.

Nu lämnar Mars i smarta, åsiktsrika, analytiska Vattumannen där den varit sedan 5/12. Den positionen gjorde att det till i debatterna i landet. Vi kan dock inte skylla den politiska turbulensen enbart på Mars i Vattumannen, det är en faktor som hjälper till – visst, men den största orsaken har dock orsakats av Uranus/Pluto kvadraturen. Den gångna veckan har präglats av fullmånen i kräftan, storkvadraturen som också samtidigt innehöll Pluto/Solkonjunktionen mm.

Vem är då Mars?

Mars är vår eldig krigare, hjälten som i varje stund är redo att rycka ut och strida. Den eldiga, röda planeten Mars är hans rike, där allt är järn och raka rör. Att visa sin råa styrka och energi i  handling och lust, passion är hans sätt att uttrycka sig. Mars är det primitiva i människan, han styr våra drifter och impulser, reptilhjärnan, där överlevnadsinstinkt, sexlusten, hungern, vreden, aggression mm sitter. Mars är rättfram, och äventyrlig och kan vara impulsiv, otålig, aggressiv och kraftfull. Marsmänniskor har ett oerhört driv och tänker inte efter före, de agerar bara och  ALLT händer.

I det personliga horoskopet visar Mars position i stjärntecknet viljan, hur och på vilket sätt vi tar för oss, vår energi och hur den uttrycker sig, vår sexuella natur dvs vad och vem vi tänder på, hur vi uttrycker vår vrede och vår instinktiva reaktion till det som händer runt ikring oss.Det är är källan till vår energi och gnistan som sätter igång oss. Det är kroppens energireserv.

Venus styr den romantiska attraktionen men det är Mars som förknippas med den fysiska attraktionen och tillfredsställandet av driften. Mars är krigets gud och han styr Vädurens tecken men klassiskt styr Mars också Skorpionen och första och åttonde huset.

Mars i Fiskarna..

Nu med den nya positionen hamnar den eldiga planeten rakt ner i vattnet och blir avkyld och tappar farten.  Han kan inte uttrycka sig aggressivt och tufft här. Eld + vatten skapar som bekant ånga. Krigaren lägger ifrån sig svärdet och känner in, avvaktar och upptäcker helt nya sidor av sitt varande. Mars i Fiskarna slåss inte, det är inte ens de fredlige krigarens väg vi pratar om. Försvaret, initiativet och motivationen är mer eller mindre nedlagt i Fiskarna. Det är Peace, Love & Understanding som gäller.

I födelsehoroskopet

De som har den här positionen i sitt födelsehoroskop är oerhört känsliga, inkännande och intuitiva. De är konstnärliga, musikaliska, andliga och mysiga. Negativt är att de kan vara sega, få för lite gjort och sakna initiativförmåga och vissa utvecklar beroende eller medberoende.

Tjejer med Mars i Fiskarna attraherar till män med mjuka kvalitéer – helst Fiskar.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00