ANNONS

Horoskop – Vecka 14

/

CejKGiOWwAAVKvs
️ Väduren 

Det blir mer än intressant att se hur allt utvecklas nu framöver Väduren! Alla planeter rör sig i direkt riktning nu så det tycks inte finnas några hinder alls. Din styrande planet Mars aktiveras på en rad olika sätt nu. Venus är i sextil Mars samtidigt som Neptunus bildar kvadratur Mars mm. Igår, söndag tog Merkurius klivet över till ditt tecken så nu är hela tre planeter + Kiron och Eris i Väduren. Eh, men vad ger det mig anar jag att du kära läsare tänker nu? Ja, här frigörs en massa positiv energi, ambition och livsglädje. Det är du själv, din plats i världen och din person som boostas nu. Det är i stunder som dessa som du bör skissa upp nya planer och se vad du kan göra framledes. Finns det något du bör tänka på? Ja, som alltid – ge inte bort för mycket av dig själv utan sätt gränser. På fredag kan det vara synnerligen viktigt ha öron och ögon med dig. Om något känns för bra för att vara sant så är det antagligen så.  Bäst nu är kärlek, vänskap och flirt!

💫 Oxen 

Den här veckan är helt OK men kommer dock inte att bjuda på jättestora överraskningar.  Livet går sin gilla gång, på parlåga som det plägar göra när Solen rör sig igenom det 12:e huset. Att månen är avtagande skapar även det lågmäld känsla.

Det kan kännas tradigt att Mars fortfarande rör sig igenom ditt andra hus som rör självkänslan, värderingar och pengar. I värsta fall kan det generera stress och ifrågasättande av det egna varandet. Jorda dig Oxen, klövarna stadigt i marken och minns dina mål och vem du är. Framför allt bör du inte ta åt dig dessutom så det gäller att vara vaksam och inte tro på allt som sägs. Neptunus befinner sig  kvadratur till Mars nu vilket i sig kan vara förvirrande och du bör inte ta det som sägs allvar.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det och om tio dagar kommer Venus in i ditt tecken. Där blir tillvaron väldigt mycket bättre och en helt underbar tid öppnar sig.

⭐️ Tvillingarna

I söndags gick din styrande planet Merkurius in i Väduren där redan Solen och Venus väntar. Härligt! Det här ger fokus på dina vänner, ditt nätverk och sociala kontakter och du har mycket glädje att hämta från det hållet.

Alla planeter rör sig i direkt riktning. Alla slussar är öppna så vad beredd på att nästan vilka bra grejer som helst kan hända i ditt liv nu Tvillingarna. Det är en oerhörd kraft i skeendena.

Mars dundrar fram igenom Tvillingarna vilket förstås ger ytterligare fart till det hela. Nu är det Neptunus kvadratur till Mars (förvirring och desinformation), Venus sextil till Mars (härligt socialt flöde) och Jupiters trigon Mars (gynnsamma händelser och tur). Dessa stjärnor får mig att tänka att livet leker med dig, kärleken finns inom räckhåll samt att du kan göra väldigt bra ifrån dig yrkesmässigt. Kör så det ryker!

💫 Kräftan 

En viss aktsamhet kan behövas tidig måndag när den avtagande Månen passerar över Pluto i Stenbocken för dina känslor kan vara lite spända och utanpåliggande. Faran är över redan samma eftermiddag. Hela tre planeter Merkurius, Solen och Venus befinner sig ditt 10:e hus som handlar om ansvar, jobb och karriär vilket borgar för framgång och en riktigt fin arbetsvecka. Den här trevliga energin är verkligen inte oäven i det privata livet heller.

Det är dock runt planeten Mars som det mesta kretsar denna vecka som flera planeter ansluter till honom. Venus i sextil, Neptunus i kvadratur och Jupiter i trigon. Detta med Neptunus kan skapa en viss osäkerhet. Varning för charmörer och lurnedrejare. Låt ingen slå blå dunster i dina ögon.

️  Lejonet     

Tre härliga planeter, Solen, Venus och Merkurius gör att nästan all uppmärksamhet riktas mot dig och din personliga utveckling. Det skulle vara fantastiskt om du mäktar med att genomföra de förändringar som ska till för att ditt liv ska bli precis sådär fantastiskt som horoskopet antyder att du har potential till.

Det kan vara att det gäller att hålla sig framme nu om du ska hinna ansöka till kurser och utbildningar som startar under hösten. Jupiter och Saturnus, står dig var och en på sitt sätt bi i dessa processer.

För dig som är född i ett eldtecken kommer aspekterna som andra planer gör till Mars den här veckan att vara av betydelse. Jupiter bildar en härlig och uppmuntrande trigon, Neptunus finns där i kvadratur och hans dimmiga närvaro kan dölja sanningen och slå blå dunster i dina ögon. Bäst är förstås Venus sextil till Mars som att kärleken spirar runt dig.

 💫  Jungfrun 

Under söndagen gled din styrande planet Merkurius in i Vädurens tecken och ditt 8:e hus där redan Solen och Venus väntar. Det 8:e huset är lite svårbegripligt men handlar om delat ansvar och delade resurser, nära relationer och sådant som rör våra hjärtan på djupet. I kärlek är detta en utmärkt tid att komma din partner riktigt nära och tillsammans finna en gemensam riktning inför framtiden. Horoskopet antyder att det finns beslut av både känslomässig och praktisk sort som bör tas nu.

Framemot veckoslutet möter Neptunus upp med Mars i kvadratur Oh! Det kan vara lite känslosamt och diffust. Det bästa att göra under dessa stjärnor är att hänge sig i andlighet, musik, konst och skapande. Närheten, romantiken och glädjen som finns är gåvan till dig.Det är viktigt att du minns vem du är och inte låter andra påverka dig i dina tankar och vilja. Neptuns dimmiga krafter kan dölja alltifrån ekonomiska blåsningar till eller andra situationer som gör att du känner dig osäker.

Vågen 

Ack om vi människor endast kunde leva på luft och kärlek Vågen! I ditt fall ser det faktiskt ut som att det skulle kunna vara möjligt den här veckan när universum är så synnerligen generöst emot dig.  Styrande planeten Venus, Solen och Merkurius ger nu en oerhörd tyngd till ditt kärlekshus och dina personliga relationer blomstrar under dessa stjärnor. Det är en underbar energi runt dig. Venus formar dessutom en kärleksfull sextil till Mars nu

Härliga Mars dundrar fram igenom ditt nionde hus nu och du bör göra allvar av dina visionära planer eller åtminstone skissa på eller spåna fram idéer. Horoskopet ropar utveckling och jag anar att även din själ har känd detta en längre tid. Det är någon förändring som ska till för att lyckan ska bli komplett. Du har tusen bra idéer och förverkligandet av dina planer behöver inte ligga långt fram i tiden. Du ska helst inte signa avtal eller fatta slutgiltiga beslut före nymånen den 12/4. Neptunus närvaro den här veckan kan göra det svårt att se hela bilden tydligt.

💫 Skorpionen

Det går dig väl i händer nu Skorpionen! Den härliga planettrion som Solen, Venus och Merkurius välsignar ditt arbetsamma 6:e hus och du kan räkna med att allt du tar i blir till guld. Om du är i färd med att signa nya avtal eller fatta avgörande beslut är det dock bäst att vänta med detta tills efter nymånen som infaller nästa måndag 12/4 när det kommer att vara mycket tydligare att se hela bilden och det som legat dolt kommit upp till ytan. Går det att vänta så är det ens stor fördel för dig. Vad får mig att ge dig det rådet kan man undra? Det tillhör ju inte vanligheten att behöva varna en skorpion. Men, under Neptunus dimmiga och oklara inverkan som finns här svagt redan i början av veckan men ökar i styrka fram till fredag finns det anledning att hålla ett vaksamt öga uppe.  Att Mars samtidigt också befinner sig i det 8:e huset som handlar om delade resurser och ansvar bör få dig att dra öronen åt dig en aning och känna in vad som egentligen är på gång.

⭐️ Skytten

Det är en så härlig tid för vänskap, flirt och nya kontakter men allra bäst är det för dem som helt enkelt vill ha en riktigt härlig tid med sin partner. Lek, kreativitet, skapande och många roliga skratt utlovas. Dina relationer är superdynamiska hela veckan tack vare att heta Mars dundrar fram igenom Tvillingarna, mitt emot dig med andra ord och gör ditt liv spännande och händelserikt. Det skulle till och med kunna bli så att singeln finner en helt ny partner under dessa stjärnor, eller plockar upp ett ex och försöker igen. (Rekommenderas inte dock). Under fredagen kommer Neptunus att bilda en kvadratur till Mars vilket tillfälligt kan förvrida huvudet på dig och vill det sig illa tror du verkligen för ens stund på att grodan kan bli något annat än en groda. Det är bara i sagorna som det funkar på det viset Skytten.

💫 Stenbocken 

Under måndagen rör sig känsliga månen igenom ditt tecken och under förmiddagen även över Pluto vilket lockar ut själen på banan. Du har en toppenvecka att se fram emot när nästan allt kommer att avlöpa precis som du önskar.

Du har ju redan gjort allt förarbetet men härifrån kan du förvänta dig att saker och ting faller på plats. Och du kära Stenbock brukar uppleva en djup tillfredsställelse när du ser att dina planer förverkligas och drömmar materialiseras.

Har du stora beslut eller små beslut att fatta privat eller yrkesmässigt är det kanske bäst att vänta med allt sådant tills månen blir ny den 12/4. Neptunus kvadratur till Mars kan tillfälligt grumla omdömet även hos den bästa. Den kommande helgen passar verkligen för att vara hemma och fixa i sitt eget hem eller stuga. Kärleksfull närvaro, delad glädje och trevliga stunder utlovas.

Vattumannen 

Det är en härlig, rolig och pratsam vecka som väntar dig nu Vattenbärare. Tiden är som gjord för att sjösätta sina kreativa projekt men även för att promota dina tankar och idéer och låta din närmsta krets få veta ta del av det. Många goda skratt och trevliga kontakter väntas.  Heta Mars dundrar fram igenom ditt glada, lekfulla 5:e hus och eftersom han skapar aspekter till Jupiter kan vi räkna med att det går dig väl i händer.

Det kommer även att finnas en mysig sextil mellan Venus och Mars den här veckan som skapar den där härliga bakgrunden till allt som sker. Det skulle kunna vara kärlek och ljuv musik som uppstår mellan dig och andra nu.

Du bör dock också hålla ett vaksamt öga på Neptunus för allt som sägs i dessa dagar är inte nödvändigtvis sant. Detta gäller i allra högsta grad under helgen.

💫  Fiskarna

Du har en mysig vecka framför dig Fiskarna. Måndag-onsdag är du effektiv, fokuserad och målinriktad och kan få massor av saker att hända. Här kan du passa på att avsluta grejer. Projekt som har legat i vila kanske äntligen kan få din fulla uppmärksamhet igen och förhoppningsvis finner du inspirationen att slutföra.

På torsdag går månen in i Fiskarna och samtidigt träder vi in i mörkermånens tid när den fysiska vitaliteten är lite lägre men den andliga aktiviteten desto högre. För din inkännande, intuitiva själ är energin optimal och för den som vill måla, skapa eller syssla med andligt arbete är det här fantastiskt. Den här månfasen kallas utandningen och här släpper du taget om det du inte längre behöver. Vid nymånen nästa måndag 12/4 börjar du på ny kula igen.

Bäst nu är förstås att det finns massor med kärlek i luften. Din styrande planet Neptunus är kvadratur Mars samtidigt som Venus och Mars sextil till varandra. Mums! Det där ökar attraktionen och du drar till dig positiv uppmärksamhet.

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00