ANNONS

Merkurius retrograd i Vattumannen

/

Mercury_Retrograde (1)

Merkurius går retrograd den lördagen den 30/1 kl 16:52 26°29

Det var redan den 15/1 som Merkurius gick in skuggzonen som alltid kommer för själva den retrograda perioden på 11°01 i Vattumannen, Så allt sedan dess kan vi känna oss lite lätt satta ur spel.

I 22 dagar backar han och detta är den första av de tre retrograda perioder som vi har under året.  Samtliga av dessa infaller i år i lufttecknen.

Jepp – det kan vara lite svårare att navigera i livet nu. Visst, saker och ting har en tendens att strula till sig, gå sönder, försvinna eller bli försenade. Det kan också vara svårt att bli förstådd och sårade känslor kan naturligtvis bli ett resultat. Ja, det kan vara ett helsicke helt enkelt.

Varning, varning..Res inte, ta back up på datorn, var försiktig med elektriciteten och skriv inte på kontrakt – är de vanligaste råden man får höra överallt.

💥 Jag anser att detta är fullständigt vansinnig information – men här erbjuder jag både den numera så vida spridda internet nojan och vad jag tycker är ett mer balanserat sätt att se perioden på. Man kan inte stänga av sitt liv, 75 dagar per år pga grundlös rädsla. Nej, jag reser, bokar biljetter och allt som vanligt under retrograda perioder men.. Jag tar god tid på mig och chansar inte.

Under retrograda perioder  får möjlighet att andas in och återkoppla lite till vad som har hänt tidigare under året. Om man bara släpper kontrollen och lever i nuet, tänker att saker kan få ta tid är det helt okay.  Man behöver inte dra sig undan livet!

Res som vanligt men se till att ha ett ombyte i kabinväskan så att du inte står helt flat om resväskan skulle råka bli försenad. Man kan uppleva massor och det underbart under den här perioden! Hela 18% av våra liv lever vi med Merkurius retrograd.

Lite datum att lägga på minnet..

  • Merkurius gick in i skuggan den 15/1 på 11°01 i Vattumannen
  • Merkurius retrograd den 30/1  ca kl 16:52 på 26°29 Vattumannen
  • Merkurius vänder direkt 21/2 kl 01:51 på 11°01 i Vattumannen
  • Merkurius är tillbaka på 26°29 Vattumannen den 13/3.
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00