ANNONS

USA’s horoskop

/
Supporters of U.S. President Donald Trump protest in Washington

Foto: REUTERS

Supporters of U.S. President Donald Trump protest in front of the U.S. Capitol Building in Washington, U.S. January 6, 2021. REUTERS/Stephanie Keith

Med bävan följer jag nyheterna och försöker förstå den våldsamma utvecklingen i USA. Det är svårt att fatta hur olika människor kan uppfatta saker. Sanningen är lögn, rätt för en person är fel för en annan. Polariseringen mellan människorna i landet tycks vara total. Det känns inte troligt att det finns en lätt väg ut ur den här politiska villervallan.

Jag vill visa er läsare USA’s horoskop. Som alla säkert vet är landet Kräfta. Visst det med trygghet, familj & tradition är ju viktigt för dem har man förstått.

Om man ser till landets transiter så har USA varit i blåsväder en längre tid, allt sedan Pluto gick in i Stenbocken 2008 egentligen. USA har sin Pluto på 27° i Stenbocken och nu närmar sig den transiterande Pluto den graden med stormsteg. Under 2021 kommer Pluto att nå fram till  26°48 dvs ytterst nära en exakt konjunktion med USA’s Pluto. Många talar om detta som att det här är det värsta, kanske undergången? Det kanske det är, vem vet? Det verkar inte bättre nu i alla fall.

USA

OBS: Jag är inte säker på ascendenten. Har sett 11:15 som trolig tid också.

Men, personligen tänker jag att det inte går förutspå katastrofer genom Pluto återkomster.  Allt rasar inte ihop vart 248 år. Exempel på det kan vara Sverigehoroskopet. Sverige hade Pluto konjunktion Pluto år år 1768 och år 2015. Jag tror inte att dessa år var värre än något annat år för oss här i landet.

3
75

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00