ANNONS

Pluto konjunktion Sol

/

162bad9bdfd24bc3318390700307
På torsdag 14/1 kommer Pluto att möta Solen på 24° i Stenbocken. Intressant! Eftersom det är en kort transit som pågår endast en dag kommer detta inte att förändra våra liv precis men.. Icke desto mindre är det en dag när Solens skarpa strålar lyser upp Plutos rike dvs underjorden. I stunder som dessa kan hemligheter avslöjas, det kan röra maktmissbruk, kriminella handlingar eller egentligen vad som helst som dvalts i mörkret. Ja, det kommer en dag när folk måste ställas till svars för sina handlingar. Den dagen skulle mycket väl kunna vara idag.

I transit i det personliga horoskopet

När den transiterande Pluto möter upp och går över din Sol (konjunktion) anses det vara en riktigt tuff period. Det som sker här  ändrar ofta riktningen på hela ditt liv. Man säger att Pluto lockar ut själen på banan, att man får se den nakna sanningen i vitögat, verkligheten avslöjas som den är utan några som helst förskönande omskrivningar och du kan bli utsatt för saker som chockar dig.

Denna period pågår i ca 2,5 år. Det är inte ovanligt att man under denna tid möter riktigt jobbiga personer som ser till att man går in i en kris. Det kan vara att man börjar på en arbetsplats där chefen visar sig ha ett härskarbeteende exempelvis. Kanske möter man oärliga personer i det privata livet? Kanske visar det sig att den underbara person du precis förälskat dig i inte har ärliga avsikter? Det är inte ovanligt att Plutotider sammanfaller med förluster, separationer eller konkurs. Dramatiska händelser är Plutos signum.

Om något av detta händer i ditt liv är det förstås fruktansvärt och du kan behöva en tid för att slicka dina sår. Men när du börjar komma tillbaka på banan igen är det viktigt att du inser att ”psykot” du mötte kom in i ditt liv för att hjälpa dig i din utveckling. För att hjälpa dig att se sanningen om dig själv och verktyg för att du ska komma vidare i din personliga utveckling.

40
75

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00